Skip to main content

Mei! Je bent er alweer. Kunnen we iets afspreken? Ik zou graag willen genieten van de lente en daar heb ik toch een zonnetje, blauwe lucht en een fijne temperatuur voor nodig.. Regel jij dat? Afgesproken? Natuurlijk kan ik zoiets niet afspreken, maar ik kijk wel echt uit naar mooie, warme dagen waarbij ik lekker wat meer tijd buiten door kan brengen. Of de ramen open kan zetten. Er staat me wel wat meer te doen dan dat, maar dat lijkt me een goed begin! Wat er verder op mijn lijstje staat?

  • Een kerntaak afronden. Wat een volledig werkende webapplicatie en héel véél papierwerk betekent. Pittig, ja, maar ik ga het wel gewoon doen natuurlijk (zeg ik nu makkelijk, maar ik weet hoeveel bloed, zweet en tranen me dat gaat kosten).
  • Aan een nieuwe kerntaak beginnen, want ik ben pas op de helft. Allemaal nieuwe plannen schrijven en formulieren invullen.. het houdt niet op, niet vanzelf!
  • Ik heb wat afspraken rondom de nieuwe woning. Super spannend, maar ook zo fijn om deze stappen te kunnen zetten! Ik hoop dat het allemaal goed verloopt (ik wilde soepel zeggen, maar dat vond ik een beetje te optimistisch. We kennen allemaal de huizenmarkt op dit moment).
  • Trouw de fysiotherapeut blijven bezoeken, omdat ik een blessure aan mijn schouder heb. Overbelasting, helaas! Daar moet ik wel even goed wat aandacht aan besteden.
  • Extra genieten van de vrije dagen. Lekker genieten van het zonnetje of op de bank met een goede serie. Ik merk dat ik toch niet genoeg rust neem en dat begint me op te breken (vandaar waarschijnlijk ook de blessure). Daar ga ik nog eens even over nadenken, wellicht kan ik mijn werkzaamheden wat meer over de dagen verspreiden.

Wat staat jou in de maand Mei te wachten? Waar kijk je het meeste naar uit?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten