Skip to main content

Ongelooflijk, we gaan overmorgen alweer aan de vijfde maand van dit jaar beginnen. Voordat ik dat ga doen, blik ik terug op de afgelopen maand. April doet wat ‘ie wil en dat hebben we zeker gemerkt – het leek eerst heerlijk zomers, maar we sluiten (helaas!) winters af. Looking on the bright side: we hebben goede dagen gehad. Voor mijn gevoel heb ik het beste uit elke dag gehaald. Wat ik allemaal gedaan heb? Lees gezellig mee.

  • Samen met Luna & Simba heerlijk tussen alle drukte door even wat tijd in de tuin doorbrengen. Gewoon even genieten van wat zonlicht, stilte en rust. Ik mis de warme zomerdagen nog steeds, dat ik lekker mijn ‘kantoor’ naar buiten kan verplaatsen. Maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen. Ik was al tevreden met deze temperatuurverschillen! Het is welkom!
  • Ik bestelde broodjes bij de Subway. Zoiets simpels, maar ik geniet ervan! Eens in de zoveel tijd mag ik het van mezelf halen.
  • Ik vierde mijn 23e verjaardag! Zaterdag 9 April was ik jarig en zondag 10 April vierde ik het. Ik heb ervan genoten en ik heb leuke cadeau’s gekregen.
  • Ik sloot mijn eerste kerntaak af en daarmee is mijn afstudeerproject voor 25% klaar! Dat is echt een hele opluchting. Ik ben natuurlijk hard verder gaan werken.
  • Stage ging ook gewoon door; het gaat, zoals het gaat. Het zal er niet leuker op worden en dat heb ik naast me neergelegd. Ik ga door voor mijn diploma.
  • HARD GENIETEN VAN VRIJE DAGEN. Ja, dat moest in caps lock. Heerlijk wat tijd om te bloggen, knutselen aan mijn lay-out, series kijken en alles waar ik zin in heb (want ik heb momenteel nog vrij!).

Dat was een volgepropte maand. Op sommige dagen had ik wel wat extra uurtjes kunnen gebruiken. Op naar een nieuwe maand!

Wat was jouw favoriete moment van de afgelopen maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten