Skip to main content

 ♥  Een gezellig verjaardagsfeest  ♥  Leuke cadeau’s  ♥  Doorzetten met afstuderen  ♥  Lekker weer  ♥  De zon  ♥  Smoothies  ♥  Goede muziek  ♥  Bloemen  ♥  Even buiten zitten  ♥  Nieuwe sieraden  ♥  Simba en Luna  ♥  Een opgeruimde ruimte  ♥  Apart zitten op stage, scheelt een hoop  ♥  Subway broodjes  ♥  The Walking Dead  ♥  Grimm  ♥  Duidelijke afspraken  ♥  Warmte  ♥  Werk verrichten  ♥  Situaties afsluiten  ♥  Naar huizen kijken  ♥  Uitzet spulletjes verzamelen  ♥  Koekjes bakken  ♥  Gekregen mandala’s inkleuren  ♥  Thee  ♥

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten