♥ Een gezellig verjaardagsfeest ♥ Leuke cadeau’s ♥ Doorzetten met afstuderen ♥ Lekker weer ♥ De zon ♥ Smoothies ♥ Goede muziek ♥ Bloemen ♥ Even buiten zitten ♥ Nieuwe sieraden ♥ Simba en Luna ♥ Een opgeruimde ruimte ♥ Apart zitten op stage, scheelt een hoop ♥ Subway broodjes ♥ The Walking Dead ♥ Grimm ♥ Duidelijke afspraken ♥ Warmte ♥ Werk verrichten ♥ Situaties afsluiten ♥ Naar huizen kijken ♥ Uitzet spulletjes verzamelen ♥ Koekjes bakken ♥ Gekregen mandala’s inkleuren ♥ Thee ♥

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

4 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten