Hoe verder ik lijk te komen, hoe vreemder de weken lijken te worden. Waarom ik het woord vreemd gebruik? Dat is omdat ik niet meer weet hoe ik het anders zou moeten omschrijven. Persoonlijk vind ik dat ik er al genoeg woorden aan vuil heb gemaakt: school & stage. Het loopt gewoon totaal niet en ik heb er inmiddels alles aan gedaan om er wel iets van te maken. Ik probeer zoveel mogelijk deze situatie, die mij negatieve energie bezorgd, van me af te zetten en te focussen op het positieve. Echter kan ik niet ontkennen dat het niet zo goed met me gaat.

Wat is er nu aan de hand? -Schooleditie

Ik heb een gesprek gehad waarin duidelijk naar voren kwam dat er wekelijks contact met mij opgenomen moest worden om te kijken of het wel goed gaat met mijn afstudeerproject. Er zijn namelijk steeds onduidelijkheden, waardoor ik niet verder kan. Daarnaast komt het ook vaak voor dat ik door mijn gezondheid me niet aan afspraken en/of deadlines kan houden, dit is natuurlijk ook iets waar de school eigenlijk iets mee zou moeten doen. Maar doen ze dat ook? Spoiler: nee. Dit veroorzaakt steeds nieuwe problemen.

Wat is er nu aan de hand? -Stage editie

Geen idee.

Nee, echt, ik weet niet wat het probleem is van de mensen van dit bedrijf. Er waren afspraken gemaakt, er waren dingen besproken, maar het bedrijf waar ik stageloop en ik zijn net twee magneten die elkaar afstoten. Negen van de tien keer hebben ze niks voor me te doen, maar willen ze wel dat ik bezig ben. Snap je? Nee, ik ook niet.

Wat is er nu aan de hand? Gezondheid editie

Mijn klachten zijn elke keer weer anders. Waar ik heel veel last van heb ik hoofdpijn en pijnlijke, stijve gewrichten. Ook mijn energie -of beter gezegd mijn vermoeidheid- is iets wat het af laat weten. Kortom: het kost me gewoon heel veel moeite om überhaupt een beetje te functioneren. Je kunt je misschien voorstellen dat dit niet de ideale situatie is om af te studeren of continu problemen te hebben.

Happy birthday to me! – Ik ben jarig!

23 jaar. Ik vierde het gisteren, dat was een hele goede keuze geweest. Het was heerlijk weer! Ik heb eventjes in de tuin kunnen zitten en daar heb ik van genoten. Samen met mijn kleine neefje (10) heb ik me prima vermaakt met een hele hoop ballonnen. De rest van de familie was hier op gegeven moment ook bij betrokken en we hebben erg gelachen. Het was een fijne dag!