Skip to main content

Hoe verder ik lijk te komen, hoe vreemder de weken lijken te worden. Waarom ik het woord vreemd gebruik? Dat is omdat ik niet meer weet hoe ik het anders zou moeten omschrijven. Persoonlijk vind ik dat ik er al genoeg woorden aan vuil heb gemaakt: school & stage. Het loopt gewoon totaal niet en ik heb er inmiddels alles aan gedaan om er wel iets van te maken. Ik probeer zoveel mogelijk deze situatie, die mij negatieve energie bezorgd, van me af te zetten en te focussen op het positieve. Echter kan ik niet ontkennen dat het niet zo goed met me gaat.

Wat is er nu aan de hand? -Schooleditie

Ik heb een gesprek gehad waarin duidelijk naar voren kwam dat er wekelijks contact met mij opgenomen moest worden om te kijken of het wel goed gaat met mijn afstudeerproject. Er zijn namelijk steeds onduidelijkheden, waardoor ik niet verder kan. Daarnaast komt het ook vaak voor dat ik door mijn gezondheid me niet aan afspraken en/of deadlines kan houden, dit is natuurlijk ook iets waar de school eigenlijk iets mee zou moeten doen. Maar doen ze dat ook? Spoiler: nee. Dit veroorzaakt steeds nieuwe problemen.

Wat is er nu aan de hand? -Stage editie

Geen idee.

Nee, echt, ik weet niet wat het probleem is van de mensen van dit bedrijf. Er waren afspraken gemaakt, er waren dingen besproken, maar het bedrijf waar ik stageloop en ik zijn net twee magneten die elkaar afstoten. Negen van de tien keer hebben ze niks voor me te doen, maar willen ze wel dat ik bezig ben. Snap je? Nee, ik ook niet.

Wat is er nu aan de hand? Gezondheid editie

Mijn klachten zijn elke keer weer anders. Waar ik heel veel last van heb ik hoofdpijn en pijnlijke, stijve gewrichten. Ook mijn energie -of beter gezegd mijn vermoeidheid- is iets wat het af laat weten. Kortom: het kost me gewoon heel veel moeite om überhaupt een beetje te functioneren. Je kunt je misschien voorstellen dat dit niet de ideale situatie is om af te studeren of continu problemen te hebben.

Happy birthday to me! – Ik ben jarig!

23 jaar. Ik vierde het gisteren, dat was een hele goede keuze geweest. Het was heerlijk weer! Ik heb eventjes in de tuin kunnen zitten en daar heb ik van genoten. Samen met mijn kleine neefje (10) heb ik me prima vermaakt met een hele hoop ballonnen. De rest van de familie was hier op gegeven moment ook bij betrokken en we hebben erg gelachen. Het was een fijne dag!

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 9 Comments

 • Sofie Katelijne schreef:

  Dikke proficiat, hopelijk heb je goed gevierd!

 • Nog gefeliciteerd en een leuke blog!!

 • Marushi schreef:

  Beetje laat…maar nog van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad! -x-

 • Morgaine schreef:

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Fijn dat je in elk geval een leuke dag hebt gehad naast al het andere wat vreemd verloopt, en je stage plek, nee dat snap ik niet, als er niks te doen is, en zij geven jou niets te doen, wat moet je dan doen… nou goed… Soms?

  En jouw lasten, ben je weleens getest voor fibromyalgie? Dat kun je eventueel even googelen, de lijst is lang… wat je dan allemaal kunt hebben….

  X

 • Elaintje schreef:

  Van harte met je verjaardag! En wat ontzettend balen dat er weinig verbetert in je school en stagedingen. Dat verpest het wel allemaal een beetje.

 • jeapiebel schreef:

  Dat is balen zeg dat je niets te doen hebt op je stageplaats toch verwachten ze meer van je. Gezondheidsproblemen met afstuderen dat lijkt mij flink frustrerend, hopelijk gaat het ooit beter worden en van harte nog!

 • Michelle schreef:

  Ik had zo voor je gehoopt dat school en het bedrijf eens zouden meewerken. Pff wat een gedoe allemaal en als je lichaam dan ook nog eens niet meewerkt wordt het extra zwaar. Weet je al wanneer je afstudeer datum is? Hopelijk kan je daar wat energie uit halen. Ondanks alles hoop ik dat je wel een fijne verjaardag hebt gehad en nog een keertje gefeliciteerd natuurlijk 😉

 • Kim schreef:

  Gefeliciteerd! Fijn dat je gister zo’n mooie dag hebt gehad. Het was inderdaad echt heerlijk weer. En je bent nooit te oud om met ballonnen te spelen. 😀

  Lastig dat je vermoeidheid (en andere klachten) roet in het eten gooien bij het afstuderen. Kan me voorstellen dat je daar erg van baalt. Ik hoop dat je je snel weer beter zult gaan voelen.

  Liefs

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten