Skip to main content

 

Stopt iemand de tijd even? Er is gewoon al-weer een maand voorbij. Ondanks dat ik dit elke maand zeg (of typ, maar dat klinkt zo vreemd), went het niet. Maart was voor mij een bewogen maand, ik zat op veel dagen niet zo lekker in mijn vel. Daardoor heb ik wel extra veel kunnen genieten van de dagen waarop ik me goed voelde. Ik verdween een beetje van het grote online wereldje en ik heb wat meer tijd offline doorgebracht. Maar ik deed natuurlijk veel meer dan dat.

  • Stage, dat slokt echt het meeste van mijn tijd op. Elke dag had ik een deadline, wat er voor heeft gezorgd dat ik wat meer uur dan normaal heb gemaakt. Ik ben overigens wel heel blij met de afspraken die ik gemaakt heb, daardoor is er meer duidelijkheid. Voor mij betekent duidelijkheid echt rust.
  • Rond Pasen kreeg ik wat meer vrije uurtjes van stage en daar ben ik echt dankbaar voor. Ik was zo moe! Ik kon er ’s nachts niet van slapen. Ik heb heerlijk genoten van een rustig Paasweekend met lekkere maaltijden.
  • Van de zonnige dagen kreeg ik wat meer energie. Ik ben er wel klaar voor: meer zonnige dagen. Aangename temperatuur. De natuur die weer helemaal tot leven komt.
  • Zoals ik hier in dit artikel al schreef ontsnap ik door lekker creatief bezig te zijn aan alle drukte die er op dit moment is. Schilderen doe ik vaak als ik met bepaalde zaken zit. De afgelopen maand zat ik vooral met de afspraken die school wederom niet is nagekomen. Je zal denken dat dit geen verassing meer voor me is, maar toch kan ik er nog flink van balen. Het probleem is dat ik zonder hun niet verder kom en dus keer op keer vast kom te zitten in mijn project.
  • Ik ging naar de kapper en liet mijn haar in een ander kleurtje verven.

Hallo mijn favoriete maand, April!

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten