Skip to main content

Untitled-1

Wie heeft de grote voorjaarsschoonmaak al gehouden? Nee, ik ook niet. Er is namelijk iets veel leukers om te doen: decoreren. Je interieur lente proof maken. De donkere kleuren, kaarsen en plaids mogen weer de kast in (behalve als je het net zo koud hebt als ik) en al de vrolijke kleuren mogen er weer uit. Er is alleen een klein dingetje waar ik niet zo goed tegen kan: al die losse spullen door het hele huis heen. Prulletjes, rommel. Overal iets. Nee, dat is niks voor mij. Met een paar items wil ik helemaal klaar zijn voor de lente. Daarom vind ik de stolp echt een aanrader!

Met een stolp kun je zo creatief zijn als je maar wilt: het kan simpel met een item, maar je kunt ook een heel kunstwerk creëren. Je kunt ze aanpassen op elk seizoen, je hebt er dus het hele jaar plezier van. Aangezien we het nu over de lente hebben, zijn dit mijn tips:

 • Een vogelnestje, of vogelkooitje met eieren en een (deze zie je niet aankomen) vogeltje. Wat bladeren erbij om het geheel nog meer aan te kleden.
 • Bloemen! Allemaal kleuren door elkaar heen of juist in een bepaald thema (koele kleuren of warme kleuren).
 • Een tak met allemaal vlinders.
 • Pastelkleurige kaarsjes.
 • Fotolijstje met je favoriete foto/quote.

Hoe maak jij je interieur lente proof?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 6 Comments

 • Sofie Katelijne schreef:

  Supertof idee zo’n stolp met lenteversiering onder! Ik heb een stolp waar er momenteel een cactus onder staat, moet ik misschien eens veranderen!

 • Oh, wat een prachtige inspiratie! Ik vind zo’n stolp onwijs stoer!

 • Michelle schreef:

  Wat een leuk idee zeg! Ik vind vaak zelf ook al die losse dingentjes te rommelig staan, daarom haal ik ze niet meer in huis. Maar onder zo’n stolp is het natuurlijk wel erg leuk! Of in een leuke plantenbakje staat het ook wel gezellig..

 • Morgaine schreef:

  Ja maar… goed een stolp houdt stof buiten maar de buitenkant, en is het dan niet juist handiger voor je iets vernieuwd of veranderd om dan meteen eerst even te ontstoffen en te zorgen dat alles weer fris is? whahahaha

  Dat is mijn aanpak, en ik bedenk mij al weken, misschien al langer, dat ik eens mijn kasten in de keuken even moet ontstoffen aan de binnenkant, voorraad en glaswerk… echt hoognodig maar ik zie ertegenop, en als ik dat ga doen, dan is de kans groot dat er weer iets fris bij komt of juist uit gaat, daar was ik al mee begonnen namelijk…. uitruimen wat ik niet meer gebruik.

  X

 • Els schreef:

  Ik vind stolpen zo gaaf. Ik heb er daarom ook 2 in huis. Niet zo mooi als deze trouwens ;-).

 • Anne-Sterre schreef:

  Ik kan niet wachten tot we verhuisd zijn en dat ik dan mijn huis helemaal kan voorzien van decoraties. In ons huidige huis heb ik wel wat dingetjes staan, maar niet al te uitgebreid want het moet binnenkort toch allemaal worden ingepakt, haha. Of ik mee doe aan de stolptrend weet ik nog niet, ben er nog niet helemaal over uit of ik het nu wel of niet leuk vind.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten