Untitled-1

Wie heeft de grote voorjaarsschoonmaak al gehouden? Nee, ik ook niet. Er is namelijk iets veel leukers om te doen: decoreren. Je interieur lente proof maken. De donkere kleuren, kaarsen en plaids mogen weer de kast in (behalve als je het net zo koud hebt als ik) en al de vrolijke kleuren mogen er weer uit. Er is alleen een klein dingetje waar ik niet zo goed tegen kan: al die losse spullen door het hele huis heen. Prulletjes, rommel. Overal iets. Nee, dat is niks voor mij. Met een paar items wil ik helemaal klaar zijn voor de lente. Daarom vind ik de stolp echt een aanrader!

Met een stolp kun je zo creatief zijn als je maar wilt: het kan simpel met een item, maar je kunt ook een heel kunstwerk creëren. Je kunt ze aanpassen op elk seizoen, je hebt er dus het hele jaar plezier van. Aangezien we het nu over de lente hebben, zijn dit mijn tips:

  • Een vogelnestje, of vogelkooitje met eieren en een (deze zie je niet aankomen) vogeltje. Wat bladeren erbij om het geheel nog meer aan te kleden.
  • Bloemen! Allemaal kleuren door elkaar heen of juist in een bepaald thema (koele kleuren of warme kleuren).
  • Een tak met allemaal vlinders.
  • Pastelkleurige kaarsjes.
  • Fotolijstje met je favoriete foto/quote.

Hoe maak jij je interieur lente proof?