Skip to main content

Het is koud, het is nat, het is somber, het is donker. Op het moment dat ik dit schrijf, ligt er een flinke laag sneeuw. Wil ik naar buiten gaan, heb ik eerst tien minuten nodig om mezelf hiervoor klaar te maken. Ja, dat heb ik speciaal uitgezocht voor dit artikel #metenisweten. En dan heb ik het nog niet eens over de mentale voorbereiding. Dit is iets wat je zeker niet moet onderschatten. Ik hoef geen sneeuw, hagel, regen en kou. Ik wil de lente! En als je nog niet begrijpt waarom, is hier mijn lijstje. En als je het dan nog niet begrijpt, lees hem dan gewoon opnieuw.

 • Het zonnetje! Alles is beter met de zon die schijnt. Een betere uitnodiging om lekker naar buiten te gaan, is er niet. Ik word er vrolijk van.
 • Het is ook een stuk langer licht buiten.
 • Okay, het is misschien niet gelijk 20 graden.. maar kunnen we wel alvast gaan naar 16 graden? 18 is ook goed, mocht 16 niet lukken.
 • Alles komt weer tot bloei en word weer groen. Weer een punt waar ik vrolijk van word, kom maar op met een bloeiende natuur! Laat die insecten maar zitten, maar je kunt niet alles hebben.. 
 • Een mooie helderblauwe lucht. Lichtblauw is ook goed hoor.
 • Lekker weer mijn raam open kunnen doen en de lente ruiken.
 • Iedereen is wat opgewekter!
 • Mijn verjaardag.
 • Geen winterjas, handschoenen en sjaal meer. Op gegeven moment helemaal geen jas meer! Ja, daar kijk ik echt naar uit.
 • En als dat niet genoeg is…. de zomer komt er gelijk achteraan! Wie doet er mee met de happy dance?

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik niet meer kan wachten tot de lente hier is, ik ga nog even verder dromen over de mooie dagen die eraan komen. Tot nu toe blijft het akelig wit buiten. #geenfanvansneeuw

Waarom kijk jij uit naar de lente?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 8 Comments

 • Sabrina schreef:

  Ik doe mee met de happy dance :p haha! Ik kan ook niet wachten dat het weer warmer wordt, lekker een vestje en zonnebril en meer naar buiten gaan.

 • Sofie Katelijne schreef:

  Heerlijk om de vogeltjes te horen fluiten, bij mij is de lente ook alvast meer dan welkom!

 • Michelle schreef:

  Om precies dezelfde redenen als jij 😉 We moeten nog eventjes geduld hebben, maar het mooiere weer zit er echt aan te komen! ( terwijl ik dit typ is het hier zonnig en 12 graden, heerlijk! Hier kan een mens wel weer aan wennen)

 • Els schreef:

  De lente is meer dan welkom! Dit weekend heb ik ook echt genoten :-). Heerlijk zonnetje en langer licht.

 • Sanne schreef:

  Ik kan het alleen maar eens zijn met jou. Ik hou niet zo van de winter. Al die laagjes en te veel kleren aan. Zo is 16 graden zeker al genoeg. Leuk dat je hier trouwens over schrijft.

 • Morgaine schreef:

  Ik zit mij nu af te vragen wanneer jij dit hebt geschreven, hahaha de laatste dagen waren toch wel erg lekker! Nul sneeuw gezien 😉

  Nou goed, de lente, ja en nee, ja want het is heerlijk wat warmer weer, waar ik altijd tegenop zie is de ontdooiende hondenstront overal en dat die geur eerst de overhand neemt, ja ik woon aan een park dus zelfs het raam open zetten betekent… in huis, als we dat even over konden slaan? Dan ben ik helemaal voor! hahahaha

  X

 • jeapiebel schreef:

  Prachtige foto’s! echt om weg te dromen, Ik kan ook echt niet wachten tot de lente en zomer komt!

 • Elaintje schreef:

  Ja! Ik kijk ook uit naar mooier weer! Gelukkig kan ik met zekerheid zeggen dat ik dat ga krijgen 🙂

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten