Skip to main content

♥  Weekend. Weekeinde. Het einde van de week. Thank God ur here!  ♥  Lay-out veranderingen, lekker lente proof maken  ♥  Verbouwen  ♥  eBay pakketjes  ♥  Zonnestralen, nu mag de temperatuur ook wel omhoog  ♥  Pijnvrije momenten  ♥  Series kijken  ♥  Thee  ♥  Croissants  ♥  Creatief op papier, iets wat ik weer steeds vaker doe  ♥  Muziek  ♥   Fase 2 van mijn #ProjectAfstuderen ingeleverd hebben.  ♥  Ondanks heel veel tegenzin toch naar stage geweest  ♥  Het beste ervan proberen te maken  ♥  Simba die me door het hele huis door volgt  ♥  Steeds een kleine vooruitgang is op ten duur ook voldoende vooruitgang  ♥  Van me afschrijven  ♥  Paaseieren, niet omdat ik ze heb, maar omdat ik ze wil hebben  ♥

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten