♥ Weekend. Weekeinde. Het einde van de week. Thank God ur here! ♥ Lay-out veranderingen, lekker lente proof maken ♥ Verbouwen ♥ eBay pakketjes ♥ Zonnestralen, nu mag de temperatuur ook wel omhoog ♥ Pijnvrije momenten ♥ Series kijken ♥ Thee ♥ Croissants ♥ Creatief op papier, iets wat ik weer steeds vaker doe ♥ Muziek ♥ Fase 2 van mijn #ProjectAfstuderen ingeleverd hebben. ♥ Ondanks heel veel tegenzin toch naar stage geweest ♥ Het beste ervan proberen te maken ♥ Simba die me door het hele huis door volgt ♥ Steeds een kleine vooruitgang is op ten duur ook voldoende vooruitgang ♥ Van me afschrijven ♥ Paaseieren, niet omdat ik ze heb, maar omdat ik ze wil hebben ♥

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

7 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten