Ik heb van die dagen dat ik denk.. met alles wat er nu gebeurd zou ik wel een boek vol kunnen schrijven. Voordat ik me eindelijk besef dat ik in een bepaald moment zit, is het volgende moment alweer begonnen. Raar vind ik het echter niet, want er moet gewoon een hoop gebeuren! En met een hoop bedoel ik ook een hele hoop met een dikke hoofdletter! Ik kan alvast een spoiler vooraf geven: het loopt niet allemaal geheel vlekkeloos. Had ik verwacht dat het wel zonder slag of stoot zal gaan? Nee, dat zeer zeker niet. Ik vertel je er alles over.

Mijn afstudeeropdracht

Het is een flinke. Groot, veel, lang, moeilijk en vooral: een met een hoge tijdsdruk. Echter is het een opdracht en daar werkte ik naartoe, dus een dikke YAY voor dit project dat bestaat uit een webapplicatie en veel verslagen. Mijn eerste verslag heb ik ingeleverd en ik ben officieel klaar met fase 1. Het begin is er en ik geef er alles voor om deze opdracht voldoende af te ronden! Ik ben nog wel heel erg zoekende naar een goed schema waarbij ik ook naar al mijn afspraken kan gaan & mezelf de tijd geef om te ontspannen. Dit komt vast wel goed!

DSC_0540

Vrije tijd

Ik probeer wekelijks wat tijd vrij te maken om te doen wat ik leuk vind. Zo ben ik een middagje wezen winkelen, heb ik lekker ergens gegeten, ben ik creatief bezig op papier en ga ik lekker onderuit op de bank zitten met een serie. Ik blijf het belangrijk vinden om tijd voor deze zaken vrij te maken, al zullen er ook weken komen waarop het alleen maar uit doorbikkelen bestaat. Dat neem ik -alvast- maar voor lief!

Stage

Eerlijk? Het verloopt moeizaam. Ik heb voor morgen een gesprek aangevraagd met mijn coach en mijn slb’er erbij, want ik wil alles graag weer op de rit krijgen. Ik dacht eerst dat ik nog moest wennen, of door mijn gebrek aan enthousiasme (iets met geen motivatie), maar er is vooral veel onduidelijk. Voor mij, maar ook voor het bedrijf. Dat probleem heb ik eerder gehad en dat was ook de reden dat ik moest stoppen bij mijn vorige stagebedrijf. Nu hoop ik dit voor te zijn.

Gezondheid

Sinds ik flink ziek ben geweest, heb ik nog altijd veel last van mijn gezondheid. Mijn energie is niet meer teruggekomen, ik heb veel last van pijn (mede mogelijk gemaakt door het winterse weer, laat die lente maar komen) en ik kan natuurlijk niet de tijd nemen om geheel uit te zieken. Ik zou pijnstillers kunnen slikken tegen de pijn, maar daar word ik vrij duf van… en als het iets is wat ik nodig heb, dan is het mijn bovenkamer wel!

Morgen hoop ik meer duidelijkheid en daarmee ook meer rust te krijgen! Hoe was jouw week?