Skip to main content

 

Herinner jij je deze post nog? Dat is alweer een jaar geleden! Okay, voor de perfectionisten onder ons: een jaar en een dag (want: schrikkeljaar). Ik ben nog steeds heel blij dat ik in 2015 de keuze maakte om van mijn blogger account over te gaan op mijn eigen domein. Ik heb er totaal geen spijt van gehad!

In de tussentijd heeft Sweet Silver Lining een aantal verschillende lay-outs gehad. Gisteren ben ik mijn huidige look aan het wijzigen, op naar het lente gevoel! Ik kijk terug op het afgelopen jaar en deel graag mijn favoriete posts met je.

The thankful project

thankful project title

Een van mijn eerste blogposts op mijn eigen domein was de reeks ‘the thankful project‘. Vragen die ik jaren geleden heb beantwoord & vorig jaar opnieuw invulde. Waarom dit een van mijn favorieten is? Omdat ik vind dat de meeste mensen (te) veel voor lief nemen. Ik probeer nog elke dag oprecht dankbaar te zijn voor alles wat ik heb.

Dear Mirror of Erised

mirror_of_erised_by_renthegodofhumor-d62f5xa

Hoewel ik trots ben op alle brieven die ik online heb staan, krijgt deze brief aan de spiegel uit Harry Potter toch een speciaal plekje in dit lijstje. Waarom? Omdat deze brief niet realistisch hoefde te zijn, maar toch heel oprecht is. Wat zou jij het allerliefste in de spiegel zien als je alles kon krijgen wat je wilde? Heel interessant vind ik ook de antwoorden van anderen.

Elk voorjaar heeft zijn najaar

2015-10-25 16.12.52

Ik heb echt een hekel aan regen en kou, kortom: in de wintermaanden ben ik een semi-optimistisch brombeertje in opleiding. Is dit een goede titel? Ik ga er nog even over nadenken. Ik probeer overal het beste van te maken, zo deed ik dit ook toen de zomer echt voorbij was.

8 vragen die je jezelf zou moeten stellen

Question-Mark_V3

Een betere wereld of een simpele verandering: het begint bij jezelf. Je hebt geen invloed op wat de ander doet, alleen op wat je zelf doet. Ik noemde de acht vragen die ik belangrijk vind om ook aan mezelf te stellen.

En verder…

A huuuuuge thank you

thank-you-cute-flowers-wallpaper

Ik wil jou bedanken! Voor je bezoekje hier op Sweet Silver Lining, voor de reacties, de lieve woorden, het opbouwende kritiek, de vragen.. en de rest van het lange lijstje wat ik niet helemaal uit ga typen (don’t judge me, het is vrijdag!). Het was een leuk blog jaar en laten we beginnen aan een nog beter blog jaar!

Wat vindt jij de leukste blogpost om te schrijven?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 14 Comments

 • Sanne schreef:

  Gefeliciteerd met het één jaar van je blog. Op naar twee jaar en natuurlijk nog meer jaren. Ik dacht dat jij al kei lang blogde, hoe grappig is dit dan. Je hebt een mooie blog met leuke foto’s.

 • Sabrina schreef:

  Gefeliciteerd en nog vele blogjaren vol plezier toegewenst! Ik vond dit een heel leuk artikel.

 • Sofie Katelijne schreef:

  Proficiat! Ik ben zelf (nog maar) een half jaartje bezig dus het is nog eventjes uitkijken naar de eerste verjaardag!

 • Anne-Sterre schreef:

  Gefeliciteerd, dat er nog maar wat blogjaren bij mogen komen 🙂

 • Bettie schreef:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Op naar het volgende jaar.

 • Morgaine schreef:

  Jeetje, iedereen die ik lees van mijn nieuwe garde is her en der of vlak voor ik weer herstart was begonnen of net erna, hahaha ik had totaal geen besef dat jij nu pas een jaar bestaat, lees ik je dan ook echt al vanaf het begin mee per ongeluk?

  Van harte meid! En heel graag gedaan, jou lezen en te reageren 😉

  Wat ik de leukste blogpost vind om te schrijven? Of die ik geschreven heb, hahaha Ik heb geen idee, zoveel is leuk, vooral wat ik vanmorgen ook weer gedaan heb, haast een soort van dagboekvorm noem ik dat, gewoon starten, tijdstip van begin staat erbij vandaag bijv. En hoe laat ik klaar was, en wat je leest en ziet en gelinkt is, is binnen die tijd gebeurt…. nul verhaal in mijn hoofd, slechts wat foto’s en wat visite die is geweest… Dat vind ik leuk om te doen, blogposts die eigenlijk totaal niet gepland zijn.

  X

 • Els schreef:

  Van harte gefeliciteerd! De eerste mijlpaal is bereikt. Op naar een mooi tweede jaar!

 • Kiss & Make-up schreef:

  Happy blog birthday! Altijd mooi om te zien hoe een blog op relatief korte tijd evolueert.

 • jeapiebel schreef:

  Elk voorjaar heeft zijn najaar wat een leuke naam zeg. Van harte gefeliciteerd met jezelf en je blog. Hopelijk komen er nog meer leuke artikels de komende jaren.

 • Elaintje schreef:

  Van harte met je blogjaardag! Leuk om weer even terug te blikken. Niet elke voorjaar heeft een najaar hoor trouwens. Ik vertrek binnenkort naar een land waar het altijd hetzelfde is 😉 Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik de leukste artikelen vind om te schrijven.

 • Michelle schreef:

  Één jaar alweer?! Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Leuke artikelen heb je erbij gepakt. Pfoe mijn favoriete artikelen? Ik vind het altijd erg leuk als ik mooie natuur foto’s heb gemaakt en deze dan aan jullie kan laten zien. Maar ook het showen van mijn handwerkjes, persoonlijke updates en foto’s van de dieren vind ik erg leuk om neer te zetten. Tja eigenlijk alles wel, voordeel van een eigen (persoonlijke) blog hebben, ik kan schrijven over wat ik wil 😉

 • Kirsty schreef:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! 🙂 Wat leuk ook dat lente-sfeertje in je banner! De artikelen die je noemt vind ik ook wel goed uitgekozen, denk dat dit wel een aantal mooie hoogtepunten voor je blog zijn! Ik vind het zelf altijd heel moeilijk om mijn favoriete artikelen aan te wijzen bij mijn eigen blog, omdat ik ook veel reviews schrijf en voor mijn gevoel kan je die minder snel als favoriete artikelen zien op de een of andere manier, terwijl ik op een uitgebreide review met mooie foto’s wel heel trots kan zijn.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten