Untitled-1

Jemig, wat was deze maand anders dan mijn afgelopen aantal maanden! Er is in een korte tijd een hoop veranderd en als ik heel eerlijk ben: ik had dit niet verwacht. Ik leef nog steeds een beetje in een waas met alles wat er gebeurd en nog moet gebeuren. Uiteraard vertel ik je wat ik de afgelopen maand heb gedaan.

  • Ik was de twee weken echt hondsberoerd. Ik had de griep en een bacterie waardoor ik continu hele hoge koorts had. Super balen! Ik heb echt veel last gehad en heb nog steeds niet al mijn energie terug. #nasleep
  • Ik ging stagelopen: waardoor ik aan de ene kant super blij ben dat ik gewoon weer een dagelijkse invulling heb, maar wat ik aan de andere kant ook moeilijk vind.
  • Ik ben momenteel officieel aan het afstuderen. Mijn project ideeën zijn geschreven, ingeleverd én ondertekend. Ja, het is echt in gang gezet! Wie knijpt me even?
  • De snelweg zie ik inmiddels vaak genoeg.
  • Om even van alle drukte te kunnen ontsnappen ben ik lekker creatief op papier.
  • Super lief: Simba kruipt er gezellig bij wanneer ik aan mijn opdrachten werk.

Op naar een nieuwe maand (maar morgen nog even een dagje februari, die ik stiekem wel heel hard kan gebruiken!), vol met hele drukke dagen. Ik heb een zeer grote opdracht die in een hele korte tijd gedaan moet zijn en dat voelt momenteel nog als een hele last. MAAR (en ja deze maar heeft een dikke caps lock nodig): ik ga deze klus klaren. Het moet, om te kunnen afstuderen, om ein-de-lijk weer een hoofdstuk te kunnen afsluiten en weer verder te gaan met een compleet nieuw hoofdstuk. Het wordt echt door bikkelen, het wordt een hele uitdaging voor mij en vooral mijn gezondheid: maar ik ga dit doen!

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen maand?