Skip to main content

Untitled-1

Jemig, wat was deze maand anders dan mijn afgelopen aantal maanden! Er is in een korte tijd een hoop veranderd en als ik heel eerlijk ben: ik had dit niet verwacht. Ik leef nog steeds een beetje in een waas met alles wat er gebeurd en nog moet gebeuren. Uiteraard vertel ik je wat ik de afgelopen maand heb gedaan.

 • Ik was de twee weken echt hondsberoerd. Ik had de griep en een bacterie waardoor ik continu hele hoge koorts had. Super balen! Ik heb echt veel last gehad en heb nog steeds niet al mijn energie terug. #nasleep
 • Ik ging stagelopen: waardoor ik aan de ene kant super blij ben dat ik gewoon weer een dagelijkse invulling heb, maar wat ik aan de andere kant ook moeilijk vind.
 • Ik ben momenteel officieel aan het afstuderen. Mijn project ideeën zijn geschreven, ingeleverd én ondertekend. Ja, het is echt in gang gezet! Wie knijpt me even?
 • De snelweg zie ik inmiddels vaak genoeg.
 • Om even van alle drukte te kunnen ontsnappen ben ik lekker creatief op papier.
 • Super lief: Simba kruipt er gezellig bij wanneer ik aan mijn opdrachten werk.

Op naar een nieuwe maand (maar morgen nog even een dagje februari, die ik stiekem wel heel hard kan gebruiken!), vol met hele drukke dagen. Ik heb een zeer grote opdracht die in een hele korte tijd gedaan moet zijn en dat voelt momenteel nog als een hele last. MAAR (en ja deze maar heeft een dikke caps lock nodig): ik ga deze klus klaren. Het moet, om te kunnen afstuderen, om ein-de-lijk weer een hoofdstuk te kunnen afsluiten en weer verder te gaan met een compleet nieuw hoofdstuk. Het wordt echt door bikkelen, het wordt een hele uitdaging voor mij en vooral mijn gezondheid: maar ik ga dit doen!

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 10 Comments

 • Sanne schreef:

  Mooie puntjes, dat afstuderen gaat wel goed komen. Hopelijk heb je snel al je energie terug. Dat is zeker niet leuk.

 • Sas schreef:

  wat een leuk overzichtje van punten is dit geworden. leuke foto’s heb je ook bij de post geplaatst.
  Mijn hoogte punt?! Het krijgen van mijn interne baan en het vieren van onze verjaardag<3

 • Daenelia schreef:

  Je hebt het weer overleefd 🙂 En yay! Voor het afstuderen in gang zetten! Februari was ook bij ons een onverwacht drukke en volle maand. Misschien ligt het wel aan de maand? Normaal vind ik februari altijd zo saai… Nog één ‘kouwe’ maand en dan echt de lente in: april is toch meestal wel op zijn mooist. Als het lekker weer is, voel je je vast ook beter.

 • Kiss & Make-up schreef:

  Ik vond stage doen nooit leuk, zoveel werk en stress, blij dat dat achter me ligt! Bij jou lijkt het wel mee te vallen.

 • Els schreef:

  Balen dat je ziek bent geweest. Nu weer helemaal beter? Ik was de afgelopen dagen ook ziek, het is zo niet fijn. Nu gaat het gelukkig beter. Nog veel succes met je stage :-).

 • jeapiebel schreef:

  Jammer dat je opdracht een beetje als last voelt. Helaas, soms moeten wij wel een last dragen die wij niet willen verdragen. Wat stage betreft, moet misschien even wennen met een nieuwe aanvulling in leven, denk ik.

 • Mariska schreef:

  Stagelopen is alleen maar goed! Hoop dat je je snel weer beter voelt.

 • Morgaine schreef:

  Wat goed van jou dat je nu even door pakt, dan ben je er inderdaad maar vanaf en kun je iets nieuws starten, wat dat dan ook is. En heel goed dat je ook je ontspanning neemt tussendoor, dat is ook nodig.

  En mijn hoogtepunt deze maand? Die is er eigenlijk niet, maar dat komt omdat het februari is, klote maand ronduit, hoeveel leuke dingen ook 😉

  X

 • Michelle schreef:

  Een heftige maand dus! Alvast heel veel succes met de opdracht, je kunt het! Mijn hoogtepunten van deze maand waren: het lekkere lente weer, de lente bloemetjes die nu beginnen uit te komen en een paar leuke uitstapjes en meetings met vriendinnen. Morgen komt er een uitgebreider stukje over op mijn blog.

 • heidi schreef:

  Wat mooie foto’s zijn het.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten