DSC_0509

Ik heb veel spullen, ik vraag me af of je daar als creatieveling onderuit komt. Potloden, stiften, verf, schets- en kleurboeken, washitapes, stickers… de lijst gaat maar door en door! Spaar ik deze spullen? Nee, niet echt. Ik gebruik ze eigenlijk altijd wel. Dat is met de spullen die ik wel spaar een ander verhaal: die gebruik ik uiteraard wel, maar daar heb ik zoveel van! Deze spulletjes blijf ik ook aanschaffen, omdat ze zo leuk zijn, omdat ik wel eentje extra kan gebruiken, niet omdat het moet, maar omdat het kan. Ik deel dit lijstje van 4 met je.

Geurkaarsen

DSC_0520

Oh, hier ben ik zo gek op! Gezellig de kaarsjes aan, het liefst nog met een heerlijke geur. Vanille is altijd goed, maar ik probeer ook iedere keer een andere geur. En ja, ik ben ook iemand die verkocht is bij een mooie verpakking. Ik kan van deze producten geen genoeg krijgen en ga dan ook aardig snel door mijn stash heen!

Ik heb trouwens ook van die waxinelichtjes, maar daar ga je helemaal snel doorheen!

Parfum

DSC_0522

Ik denk dat parfum mijn favoriete beauty product is, ik vind het heerlijk om elke dag een luchtje op te doen. Ja, en zo door de jaren heen heb ik een aardige verzameling bij elkaar gespaard. Momenteel koop ik geen parfum meer, maar ben ik eerst deze producten aan het opmaken. Ik vind het zonde om alles gewoon maar te laten staan, waarom koop je het dan? Zoals je ziet begint alles op te raken en nee, dit is inderdaad niet alles wat ik heb!

Interieur spulletjes

DSC_0516

Mij meenemen naar de Ikea is hetzelfde als een beautyblogger loslaten in de Douglas. Nee, echt hoor, ik vind het fantastisch! Ik ben gek op interieur en alles wat erbij komt kijken. Ik ben regelmatig mijn interieur aan het veranderen/verschuiven en daar horen nou eenmaal spullen bij. Daar kan ik toch ook niks aan doen? Toch?

Notitieboekjes

DSC_0506

Dit zullen vele mensen wel herkennen: notitieboekjes. Ja, ik gebruik ze ook daadwerkelijk, maar niet allemaal tegelijk. Heb je ze dan nodig? Nee, eigenlijk niet. Wie verzint dan ook om ze zo leuk te maken? Dan kan ik ze toch niet laten liggen? Ik leg de schuld volledig neer bij onder andere de Hema.

Wat verzamel jij?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

18 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten