Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Moodboard 009: 4x dingen die ik spaar

DSC_0509

Ik heb veel spullen, ik vraag me af of je daar als creatieveling onderuit komt. Potloden, stiften, verf, schets- en kleurboeken, washitapes, stickers… de lijst gaat maar door en door! Spaar ik deze spullen? Nee, niet echt. Ik gebruik ze eigenlijk altijd wel. Dat is met de spullen die ik wel spaar een ander verhaal: die gebruik ik uiteraard wel, maar daar heb ik zoveel van! Deze spulletjes blijf ik ook aanschaffen, omdat ze zo leuk zijn, omdat ik wel eentje extra kan gebruiken, niet omdat het moet, maar omdat het kan. Ik deel dit lijstje van 4 met je.

Geurkaarsen

DSC_0520

Oh, hier ben ik zo gek op! Gezellig de kaarsjes aan, het liefst nog met een heerlijke geur. Vanille is altijd goed, maar ik probeer ook iedere keer een andere geur. En ja, ik ben ook iemand die verkocht is bij een mooie verpakking. Ik kan van deze producten geen genoeg krijgen en ga dan ook aardig snel door mijn stash heen!

Ik heb trouwens ook van die waxinelichtjes, maar daar ga je helemaal snel doorheen!

Parfum

DSC_0522

Ik denk dat parfum mijn favoriete beauty product is, ik vind het heerlijk om elke dag een luchtje op te doen. Ja, en zo door de jaren heen heb ik een aardige verzameling bij elkaar gespaard. Momenteel koop ik geen parfum meer, maar ben ik eerst deze producten aan het opmaken. Ik vind het zonde om alles gewoon maar te laten staan, waarom koop je het dan? Zoals je ziet begint alles op te raken en nee, dit is inderdaad niet alles wat ik heb!

Interieur spulletjes

DSC_0516

Mij meenemen naar de Ikea is hetzelfde als een beautyblogger loslaten in de Douglas. Nee, echt hoor, ik vind het fantastisch! Ik ben gek op interieur en alles wat erbij komt kijken. Ik ben regelmatig mijn interieur aan het veranderen/verschuiven en daar horen nou eenmaal spullen bij. Daar kan ik toch ook niks aan doen? Toch?

Notitieboekjes

DSC_0506

Dit zullen vele mensen wel herkennen: notitieboekjes. Ja, ik gebruik ze ook daadwerkelijk, maar niet allemaal tegelijk. Heb je ze dan nodig? Nee, eigenlijk niet. Wie verzint dan ook om ze zo leuk te maken? Dan kan ik ze toch niet laten liggen? Ik leg de schuld volledig neer bij onder andere de Hema.

Wat verzamel jij?

Follow
18 Responses
 • Marushi
  maart 3, 2016

  Wat een leuke dingen spaar je! Ik denk dat ik onbewust kaarsen spaar want ik heb er kasten vol van haha. -x-
  Marushi onlangs geplaatst…Outfits from the past! #1My Profile

 • Rebecca
  maart 2, 2016

  Oh wat eng, dit is PRECIES wat ik ook allemaal graag verzamel.
  Vooral geur kaarsen op nummer 1!
  Rebecca onlangs geplaatst…De mooie dingen van februariMy Profile

 • Haha die notitieboekjesverslaving ken ik wel…
  Cynthia – Liefde voor mode onlangs geplaatst…Liefde voor kringloop-koopjes!My Profile

 • Florentine
  februari 29, 2016

  Super leuk om te zien..! ik denk dat ik precies dezelfde dingen spaar als jij 😛
  Ik ben zoó dol op geurkaarsen!!

 • Michelle
  februari 28, 2016

  Fijne spulletjes waar je nooit genoeg van hebt 😉
  Michelle onlangs geplaatst…Baby dekentje #4My Profile

 • Anne-Sterre
  februari 27, 2016

  Ik verzamel niet per sé, maar ik heb toch in de loop der jaren heel wat notitieboekjes bij elkaar verzameld haha. Kan er geen genoeg van krijgen. Heb ook wel wat geurkaarsen maar dat kan ik nog geen verzameling noemen. Interieurspullen, ja. Wel heel herkenbaar hier.
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Zondagen zijn voor ripped jeansMy Profile

 • Morgaine
  februari 27, 2016

  Poeh hey, ik ben eigenlijk gestopt met verzamelen jaren geleden en dat meen ik. Ooit verzamelde ik van alles, nu verzamel ik misschien nog wel maar zeer selectief, een notitie boekje bijv. koop ik alleen als de andere vol is, dus ik heb geen voorraad of zo, of het heeft een bestemming. Eerst het ene opmaken voor ik iets anders ga gebruiken. Dat dus, en zo gaat het ook met kaarsen, zo eens in de zoveel tijd, haal ik wat kaarsen op voorraad en dan is het een tijdje weer stil, tot ze weer op zijn en bla.

  Ik brand al weer minder kaarsjes nu ook, dus…. Het stapelt zich alleen maar op allemaal. 😉

  x
  Morgaine onlangs geplaatst…De boswandelingMy Profile

 • Els
  februari 27, 2016

  Wie heeft er nu geen verzameling notitieboekjes haha, ze zijn ook allemaal zo leuk! Ik verzamel nagellakjes, en het ergste ik gebruik ze zelden ;-).
  Els onlangs geplaatst…Mijn top 10 foto’s van Instagram #4My Profile

 • Monique | WritingMonique
  februari 27, 2016

  Leuk! Ik spaar ook notitieboekjes, en geurkaarsen!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…Logeerkamer Dienblad MinibarMy Profile

 • Sabrina
  februari 26, 2016

  Ik weet niet of ik echt iets verzamel, maar ik ben ook echt gek op kaarsen en ook vooral op vanille. Die geur wordt ik gewoon nooit zat!
  Sabrina onlangs geplaatst…Mijn grootste onzekerheden en wat ik daar aan doeMy Profile

 • Sanne
  februari 26, 2016

  Ik verzamel eigenlijk vooral kaarsen en geur kaarsen. Oh en net als jij decoratie. Als ik naar een winkel ga waar decoratie is? Dan neem ik het gewoon mee. Wat verzamel ik eigenlijk nog? Go moeilijke vraag. Sjaaltjes, boeken, vestjes.

 • heidi
  februari 26, 2016

  Wat leuk om te zien meid.

 • Kiss & Make-up
  februari 26, 2016

  Geurkaarsen en huisgeuren verzamel ik ook, in alle vormen, kleuren en geuren 🙂
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Make-up look | Toning it down with Bobbi BrownMy Profile

 • Sas
  februari 26, 2016

  Mijn antwoord komt vast niet geheel onverwachts. Ik spaar mokken, thee en boeken. <33
  Leuk om de verzamelingen van jou te zien!
  Sas onlangs geplaatst…6 dingen waar ik heel erg naar uitkijkMy Profile

 • jeapiebel
  februari 26, 2016

  Het is zeker heerlijk om iedere dag een parfum op te doen. Al die flacons zijn ook zo mooi. Interieur spulletjes en notitieboekjes daar kan je nooit genoeg van krijgen. Vroeger verzamel ik kleine kikkerbeelden ..nu…weet ik niet eigenlijk goede vragen.

 • Kim
  februari 26, 2016

  Leuk! Ik verzamel ook notitieboekjes, dingen met uiltjes erop… 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Stappen naar vrijheid: Yoga, meditatie en mindfulnessMy Profile

 • saskia
  februari 26, 2016

  Oh geurkaarsen heb ik ook echt een heleboel van, nooit genoeg haha 🙂 Interieurspulletjes vind ik zelf ook onwijs leuk!
  saskia onlangs geplaatst…De opvoeding van mijn kinderenMy Profile

 • Elaintje
  februari 26, 2016

  Haha gewoon omdat het kan! Wij branden nauwelijks nog kaarsen sinds de katten er zijn. Hoe doe jij dat?
  Elaintje onlangs geplaatst…TroetelBLEGH#4: bussen en ziek zijnMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge