DSC_0048

Het grote world wide web staat er vol mee: beauty. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een artikel over geschreven, wat trouwens heel handig is als je overweegt iets aan te schaffen. Ik ben dagelijks bezig met beauty: ik maak me op, lak mijn nagels, gebruik een maskertje enzovoorts. Ik probeer vaak een ander product en dit zou de perfecte basis zijn voor een beautyblog. Toch ben ik echt geen beautyblogger en dit is waarom.

DSC_0034

  • In mijn blogpost van vorige week vertelde ik het al: ik kan geen heel artikel schrijven over een nagellak. Zoals het bovenstaande flesje bijvoorbeeld: een mooie lila kleur van Essence. Gekocht bij het Kruidvat – ik ben er blij mee. Wat zou ik er nog meer over moeten zeggen? Nee, dit is niet voor mij gemaakt. Dit laat ik aan anderen over.
  • Hetzelfde heb ik eigenlijk met parfum. Ik ben gek op parfum! Ik kan er niet genoeg hebben. Wat ik erover te zeggen heb is echter heel simpel: het ruikt lekker of het ruikt niet lekker. Wellicht kan ik ook vertellen of het een avondgeur of een geur voor overdag is. Maargoed, een blogpost met twee zinnen? Nee, dat gaat me toch te ver.
  • Producten die ik fijn vind wil ik graag gebruiken/opmaken. Probleem: waar moet ik dan in de tussentijd over schrijven? Op gegeven moment heb je alles toch wel een beetje gehad? Nee? Okay, daar heb ik dus duidelijk geen kaas van gegeten.
  • Ik ben niet zo experimenteel met make-up. Ik gebruik de kleuren die ik mooi vind en de rest laat ik links liggen.
  • Wanneer ik bezig ben met een look, krijg ik eerder inspiratie om te schrijven over waarom ik geen beautyblogger ben dan dat ik bezig ben met de look zelf :-),
  • Eerst de reinigingsmelk en dan de toner. Of eerst de toner en dan de reinigingsmelk? Ik zou eerst zoveel bij moetetn leren voordat ik erover ga bloggen. Ook dit laat ik, zoals je misschien al kan raden, aan anderen over.
  • Shoplogs! Ja, dat kan ik wel. Wellicht maak ik wel een carrière switch? Nee, shoppen doe ik ook niet dagelijks. Zou ik uiteraard wel elke dag kunnen doen hoor, maar niet alleen beauty!

Waarom ben jij (g)een beautyblogger?