Skip to main content

Dit komt misschien als een shock.. maar ik heb een blog. Jazeker, een blog, en er zijn velen met mij. Wat hebben wij bloggers toch een geluk. We zijn een groep van vele verschillende mensen die een gemeenschappelijke hobby hebben: schrijven. Zo door de jaren heen heb ik bij anderen dingen gezien en/of gelezen waarvan ik dacht ‘wat gaaf, dat zou ik ook wel eens willen’. Naast schrijven is er natuurlijk veel meer wat je kunt doen, en geloof me, ik zou veel meer met mijn blog willen dan deze 4 dingen. Dat zou een hele lange lijst worden, maar dat gaan we vandaag niet doen. Het is tenslotte zaterdag!

298628_thumb_612x407.jpg.pagespeed.ce.8TFSZ4HvaV

Snailmail

Hoe leuk ziet dit eruit? Een penvriend(in) hebben sprak me altijd al aan, maar deze zelfgemaakte creatieve werkjes hebben mijn hart gestolen. Ik maak zelf regelmatig kaartjes en hoe leuk zou het zijn om dit te sturen naar een andere blogger? Misschien vraag je, je af: wat heeft dit te maken met je blog? Het antwoord daarop is vrij simpel. Andere bloggers leer je kennen door het hebben van een blog. Daarnaast kun je deze kunstwerken ook showen op je blog. Een dikke win-win situatie ;-).

get-the-birthday-present-you-really-want-with-giftiki-3be80181aa

Swap

Voor de mensen die dit niet kennen: je spreekt met elkaar een bedrag af, eventueel een beetje wat je voor elkaar gaat kopen (verzorging, make-up of planner goodies bijvoorbeeld) en je stuurt dit op een afgesproken datum naar elkaar op. Youtubers doen dit vooral, maar ook in blogland heb ik het voorbij zien komen. Ja, ook dit lijkt me super om eens te doen!

 • Een collaboration met een andere blogger. Samen een serie maken een blogposts over een bepaald onderwerp, wellicht samen een tag verzinnen, een reeks aan tips… je kunt het zo uitgebreid maken als je wilt! Een leuk projectje om met een andere blogger (of bloggers!) te doen.
 • Een samenwerking met een leuk bedrijf(je). Dit heb ik in het verleden al meerdere keren mogen doen en dit levert, in mijn geval, weer nieuwe (creatieve) ideeën op. Leuk vind ik dat, daar sta ik altijd voor open!

Wat zou jij nog met je blog willen doen?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 16 Comments

 • Leuk om dit te lezen! Ik ben pas net aan het bloggen maar ik zou graag nog een clubje (vaste) volgers opbouwen en een beetje meer band krijgen met de mensen die mijn blog lezen. En samenwerkingen met andere bloggers of bedrijfjes lijkt me ook heel tof!
  En verder gewoon bouwen aan een ‘constante’ en kwalitatief goede content!! 🙂 Lekker blijven schrijven en delen want dat is tenslotte waar ik mijn blog voor begonnen ben.

 • Marion schreef:

  Wauw dit zou zo een artikel kunnen zijn die ik zelf geschreven heb. Sterker nog ik heb ook een snail mail oproepje gedaan op mijn eigen blog. Lijkt mij dan ook heel erg leuk om samen te gaan snail mailen. Zelf heb ik een creatieve lifestyle blog. Blog eigenlijk over alles wat ik leuk vind (vooral veel met creativiteit).

  • Marion schreef:

   Ging iets fout in mijn vorige reactie dit moest er nog bij :). Wil met mijn eigen blog vooral leuke vrolijke artikelen maken. Ook lijkt het me leuk om meer samen te werken met anderen in de vorm van collabs (Vooral op creatief gebied). Heb trouwens ook al een snail mail staan op mijn blog, kan je alvast een idee krijgen voor als het jou ook leuk lijkt om te snail mailen.

 • Kirsty schreef:

  Een swap lijkt mij ook wel heel leuk! Natuurlijk hoor je er wel eens horrorverhalen over, maar ik kan mij niet voorstellen dat bloggers die je al langer volgt dat zouden doen, zeker niet als je van tevoren duidelijke afspraken maakt dat je alleen leuke nieuwe producten voor een bepaald bedrag uitzoekt voor elkaar 🙂

 • saskia schreef:

  Een swap heb ik al eens met andere bloggers gedaan en was inderdaad super leuk. Snail mail vind ik er ook altijd zo leuk uitzien!

 • Sas schreef:

  Erg leuk! Alleen doe ik zelf niet zo snel hieraan mee.. Wat ik nog met mijn blog wil? Wat meer verschillende artikelen schrijven. En misschien wat andere mensen gastartikelen laten schrijven.

 • Kiss & Make-up schreef:

  Inderdaad een heel leuk idee! Keep the snail mail alive!

 • Snail Mail vind ik ook ongelooflijk leuk!

 • Mariska schreef:

  Snail mail is super leuk! Net als dat samenwerkingen me ook heel leuk lijken. Leuke ideetjes!

 • Elaintje schreef:

  Leuk, ik heb vorig jaar aan Instaswap meegedaan en vond dat echt heel leuk. Het gaat inderdaad niet altijd goed zoals iemand anders ook al aangaf, maar dat zijn denk ik uitzonderingen.

 • Michelle schreef:

  Wat een leuke ideeën allemaal. Ik zou wel eens een keertje aan een swap willen meedoen. Ik heb al een paar samenwerkingen gehad en zou het zeker nog eens overdoen. Zou het super leuk vinden om eens een review of artikel van een hobby gerelateerd product of natuurlijke cosmetica en verzorginsproducten te schrijven in samenwerkings verband. Maarja misschien komt dat nog wel eens.

 • Sofie Katelijne schreef:

  Heb al enkele horrorverhalen gehoord over een bloggersswap (als in: gebruikte, afgedankte producten opsturen in de hoop nieuwe, mooie terug te krijgen) dus daar doe ik niet al te snel aan mee! Die snailmail lijkt me wel heel tof!

 • jeapiebel schreef:

  Swap dat spreekt mij ook aan ondanks dat ik een vrij controlfreak ben. Je idee is ook leuk eigenlijk, zeker dat door samenwerking en andere blogs lezen veel ideeën langskomen.

 • Els schreef:

  Zeker een keer meedoen. Ik doe het regelmatif en het is super leuk. Binnenkort is de #twitspring er weer, misschien leuk om mee te doen?
  https://twitkerst.wordpress.com/2015/02/09/twitspring-2015/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten