Dit komt misschien als een shock.. maar ik heb een blog. Jazeker, een blog, en er zijn velen met mij. Wat hebben wij bloggers toch een geluk. We zijn een groep van vele verschillende mensen die een gemeenschappelijke hobby hebben: schrijven. Zo door de jaren heen heb ik bij anderen dingen gezien en/of gelezen waarvan ik dacht ‘wat gaaf, dat zou ik ook wel eens willen’. Naast schrijven is er natuurlijk veel meer wat je kunt doen, en geloof me, ik zou veel meer met mijn blog willen dan deze 4 dingen. Dat zou een hele lange lijst worden, maar dat gaan we vandaag niet doen. Het is tenslotte zaterdag!

298628_thumb_612x407.jpg.pagespeed.ce.8TFSZ4HvaV

Snailmail

Hoe leuk ziet dit eruit? Een penvriend(in) hebben sprak me altijd al aan, maar deze zelfgemaakte creatieve werkjes hebben mijn hart gestolen. Ik maak zelf regelmatig kaartjes en hoe leuk zou het zijn om dit te sturen naar een andere blogger? Misschien vraag je, je af: wat heeft dit te maken met je blog? Het antwoord daarop is vrij simpel. Andere bloggers leer je kennen door het hebben van een blog. Daarnaast kun je deze kunstwerken ook showen op je blog. Een dikke win-win situatie ;-).

get-the-birthday-present-you-really-want-with-giftiki-3be80181aa

Swap

Voor de mensen die dit niet kennen: je spreekt met elkaar een bedrag af, eventueel een beetje wat je voor elkaar gaat kopen (verzorging, make-up of planner goodies bijvoorbeeld) en je stuurt dit op een afgesproken datum naar elkaar op. Youtubers doen dit vooral, maar ook in blogland heb ik het voorbij zien komen. Ja, ook dit lijkt me super om eens te doen!

  • Een collaboration met een andere blogger. Samen een serie maken een blogposts over een bepaald onderwerp, wellicht samen een tag verzinnen, een reeks aan tips… je kunt het zo uitgebreid maken als je wilt! Een leuk projectje om met een andere blogger (of bloggers!) te doen.
  • Een samenwerking met een leuk bedrijf(je). Dit heb ik in het verleden al meerdere keren mogen doen en dit levert, in mijn geval, weer nieuwe (creatieve) ideeën op. Leuk vind ik dat, daar sta ik altijd voor open!

Wat zou jij nog met je blog willen doen?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

16 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten