Skip to main content

Ik sta al heel lang stil bij geluksmomentjes en hier schrijf ik ook graag over. Op Sweet Silver Lining noem ik deze categorie ‘The Happy List’ en hier heb ik er al een hoop van op mijn naam staan. Sinds kort doe ik ook mee aan een challenge en deze kun je volgen op Instagram, namelijk de #100happydaysofliek. Je voelt misschien de welbekende ‘maar’ aankomen: maaaar.. er zijn ook momenten dat ik denk ‘Oh oh oh, Angelique! Seriously?’. Momenten dat ik denk okay, fml, schiet mij maar lek. Wel een kleine tip voordat je verder leest: neem het niet ál te serieus.

  • Dat moment dat ik mijn telefoon wil opladen en het kabeltje valt er honderdduizend keer uit. Ja, honderdduizend keer ja, dat is inderdaad vaak. Ik heb ze geteld.
  • Wanneer ik naar de keuken loop om een glas water te pakken en ik loop weer terug met totaal iets anders of he-le-maal niks. Hoe krijg ik dat nou weer voor elkaar?
  • Wanneer ik na 8 – 10 weken een keer een mailtje terug krijg van mijn leraar met het verzoek om binnen een bepaalde tijd mijn werk weer terug te sturen. Eh? Denk je dat ik al die weken niks heb uitgevreten of iets?
  • Wanneer ik heel de dag bezig ben geweest met opruimen en schoonmaken (want blijkbaar is dit iets wat grote mensen moeten doen) en de volgende dag lijkt het alsof er een bom is ontploft. Kaboutertjes, ik weet zeker dat ik daar last van heb. Wie maakt anders die zooi?
  • Wanneer de computer/laptop uitvalt en je had je werk/spel nog niet opgeslagen. Een dikke FML voor dit punt!
  • Wanneer zo’n super simpel uitziend recept mislukt. Seriously?
  • De wekker gezet hebben, maar hij gaat de volgende dag niet af omdat je kabel uit je telefoon is gevallen…
  • Honger hebben terwijl er NIKS in huis is. #overdrijvenisookeenvak
  • Zo, nog even een slok drinken.. of niet, want het glas is alweer leeg. Ik had toch net opnieuw ingeschonken?

Wat zijn jouw fml momenten van de afgelopen week?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 16 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten