Skip to main content

♥  Het concert van Hozier, nog steeds nagenieten  ♥  Een stage gevonden hebben  ♥  Lekker creatief bezig zijn  ♥  Series kijken, ik zit er weer helemaal in  ♥  Smoothies met bevroren fruit  ♥  Naar een diploma toe kunnen werken  ♥  De poezels die continu bij me zijn, zo schattig  ♥  Werken met de radio zacht op de achtergrond, just like old times  ♥  De lente die gaat beginnen  ♥  De zon die zich voorzichtig steeds laat zien  ♥  Fijne gesprekken voeren  ♥  Thee  ♥  Nieuwe mensen ontmoeten  ♥  Inspirerende quotes  ♥  Deze film:

Ride Along 2

Nee, het is geen film met een diepgaande inhoud. Hoewel ik niet echt van komedie hou, heb ik me echt goed vermaakt met deze film. De stomme acties van Ben in combinatie met de opmerkingen van James zijn echt lachwekkend. Net zoals het eerste deel een gevalletje ‘verstand op nul en ontspannen’.

Wat waren jouw happy moment(s) van de afgelopen week?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 18 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten