♥  Het concert van Hozier, nog steeds nagenieten  ♥  Een stage gevonden hebben  ♥  Lekker creatief bezig zijn  ♥  Series kijken, ik zit er weer helemaal in  ♥  Smoothies met bevroren fruit  ♥  Naar een diploma toe kunnen werken  ♥  De poezels die continu bij me zijn, zo schattig  ♥  Werken met de radio zacht op de achtergrond, just like old times  ♥  De lente die gaat beginnen  ♥  De zon die zich voorzichtig steeds laat zien  ♥  Fijne gesprekken voeren  ♥  Thee  ♥  Nieuwe mensen ontmoeten  ♥  Inspirerende quotes  ♥  Deze film:

Ride Along 2

Nee, het is geen film met een diepgaande inhoud. Hoewel ik niet echt van komedie hou, heb ik me echt goed vermaakt met deze film. De stomme acties van Ben in combinatie met de opmerkingen van James zijn echt lachwekkend. Net zoals het eerste deel een gevalletje ‘verstand op nul en ontspannen’.

Wat waren jouw happy moment(s) van de afgelopen week?