Skip to main content

Untitled-2-Recovered

De eerste maand van het jaar is voorbij en het is tijd voor de allereerste iMonth! Ik ben heel productief geweest. Ik wilde in 2016 niet meer verder gaan als dat het in 2015 ging – ik wilde een goede start maken. Een begin maken met alles wat ik dit jaar graag zou willen bereiken. Dit heb ik gedaan.

  • Ik heb héél veel coachgesprekken gehad over de problemen rondom school & het begin van een stageperiode.
  • Ik ben vaak uit mijn comfortzone gestapt. Zo belde ik mijn stagebedrijf op, ging ik op gesprek & werkte ik aan mijn persoonlijke doelen.
  • Mijn portfolio is af, maar ik blijf met nieuwe projecten aan de slag gaan.
  • De drukte werd me hier en daar teveel, dus ‘s avonds lekker de bank op met een thee en een serie.
  • Over series gesproken: ik keek alle nieuwe episodes! Finally!
  • Ik ging naar het concert van Hozier! 
  • Ik werd (en ben momenteel) goed ziek. Niet alleen heb ik flink de griep, ik heb ook een bacterie waar ik hele hoge koorts van krijg. Hier slik ik nu een week lang 9 pillen per dag voor & dan word ik opnieuw bekeken door een arts. Op het moment van schrijven heb ik al 5 dagen verhoging/koorts en ben ik 3 dagen met mijn kuur bezig.
  • Ik vond een stageplek! Waar ik helaas door bovengenoemde nog niet kan beginnen.

Hoe was jouw allereerste maand van dit jaar? Heb je aan je doelen kunnen werken?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten