Skip to main content

DSC_0460

Vandaag een heel ander soort ‘happy list’, namelijk een lijstje met dingen waar ik naar uitkijk. Het jaar is net begonnen en ik heb het idee dat alles nog compleet te plannen valt, alsof het allemaal opties zijn (wat natuurlijk niet met alles zo is!). Afgelopen week heb ik niet zo’n fijne week gehad en op dat soort momenten probeer ik naar leukere dingen toe te leven. Wat deze dingen precies zijn deel ik graag met je.

Nieuwe episodes van series

Wanneer je zelf ook series volgt, dan weet je hoe vervelend het is als je een x aantal weken moet wachten op een nieuwe episode. Oh, en de meeste zijn gestopt op zo’n spannend punt (wat ook de bedoeling is Angelique, zo gaat het meestal)! Series die ik onder andere volg (dit is niet alles trouwens): The Vampire Diaries, The Originals, Suits, Grimm, Grey’s Anatomy en Supernatural.

Werken aan persoonlijke doelen

Hier ben ik he-le-maal klaar voor. Let’s do this! Ik zou graag wat vooruitgang boeken dit jaar.

 Ik ga naar een concert

Wat een luxe- vorige maand was ik nog in het Ziggo Dome en nu ga ik weer naar een concert! Dit keer ben ik te vinden in de Heineken Music Hall. Het wordt een sprongetje maken uit mijn comfortzone (ik zoek niet graag de drukte op), maar ik ga er zeker van genieten!

Een dagje weg

Gezellig (window)shoppen & ergens wat eten/drinken. Voor mijn gevoel is het alweer even geleden dat ik dit gedaan heb, maar gelukkig is er al een datum gekozen.

Gezellig theateravondje plannen

Vooral cabaretvoorstellingen spreken me erg aan: ik hou van humor! Een avondje lachen doet echt wonderen voor mijn stressniveau. Ik kan het allemaal even naast me neer leggen en genieten, dat vind ik fijn.

Beginnen met afstuderen

Wanneer ik eraan denk, krijg ik al koude rillingen: afstuderen. Het wordt hard werken en afzien, maar ik ben er meer dan klaar voor. Ik wil dit hoofdstuk kunnen afsluiten en naar iets nieuws gaan toewerken. Nu zit ik telkens een beetje ‘vast’, er gebeurd veel en ik ben bezig, maar ik kom er (voor mijn gevoel) niet mee verder. Ook daar wil ik graag vanaf!

Voorjaar

Ja, ik kijk echt uit naar het voorjaar: meer zon, meer warmte & al het natuur dat weer tot leven komt. Met dit weer (kou, regen, somber) voel ik me lichamelijk vaak niet zo goed. Ik wil de ramen open kunnen zetten, lekker een muziekje aanzetten en genieten van de zonnestralen! Dit lijkt op dit moment nog heel ver weg.

Waar kijk jij naar uit?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 16 Comments

 • Michelle schreef:

  Wat een boel fijne dingen! Genoeg leuks om naar uit te kijken. De agenda is hier nog leeg voor februari, dus ik ben benieuwd.

 • Morgaine schreef:

  Ik loop zo achter, dat je de music hall al hebt gehad, hahaha de rest komt nog en dat gaat vast en zeker lukken 😀

  Ik keek uit naar mijn moeders verjaardag in deze maand en mijn nicht haar nieuwe gehaakte sprei te geven en de babycape, die heeft zij gisteren ontvangen op mijn moeders verjaardag, nog op tijd dus. Verder kijk ik nu uit naar dat ik mijn oom kan bellen om een afspraak te maken dat ik hem kan bezoeken een dagje, en natuurlijk in maart, de geboorte van mijn achternichtje, en verder dan dat kijk ik nog niet! 😉

  X

 • Florentine schreef:

  Wat een onwijs leuk idee om een lijstje met allemaal dingen waar je naar uitkijkt te maken! Zo lekker positief allemaal! Ik vind het ook altijd zo leuk als er nieuwe afleveringen van series uitkomen 😀

 • Hilde schreef:

  Ik vind het ook fijn om dit soort dingen te bedenken, voel me dan toch een stuk beter als ik iets leuks heb om naar uit te kijken. Ik kijk vooral heel erg uit naar de lente/zomer met hopelijk veel zon en lekker weer 🙂 Ben ook al blij dat het vandaag zulk lekker weer is 🙂

 • Wanda schreef:

  Ik kijk eigenlijk best wel uit naar februari terwijl dat normaal echt niet mijn maand is ondanks mijn verjaardag, maar normaal vind ik het dan echt nog te lang duren voor het lente wordt, maar dit keer heb ik eigenlijk elk weekend wel al wat gepland staan in februari. Zo ga ik naar Jeans, De Tweeling en een dagje welness, dus best wel zin in!

 • Sofie Katelijne schreef:

  Zoek nog een nieuwe serie, misschien begin ik eens aan GA! Die geurkaars vanop de foto is trouwens mi favoriet van Primark, ruikt héérlijk!

 • Sanne schreef:

  Mooie puntjes heb je om te doen. Ik volgde ook Greys Anatomy maar nu helaas niet meer. Het lukt je zeker om alle puntjes te doen. 🙂

 • Manon schreef:

  Wat een leuke vooruitzichten heb je!

 • Els schreef:

  Weer een concert! Wat leuk! Ik verheug me op de vakantie :-).

 • heidi schreef:

  Wat een leuke artikel heb je geschreven meid.
  Ik zelf ik altijd naar uit als het terug goed weer is dat ik met mijn gezinnetje kan gaan wandelen daar kan ik echt van genieten.
  Ik ben ook reuze fan van The Vampire Diaries Maar The Originals heb ze nog nooit hier in België uit gezonden dat ik echt jammer vind.

 • jeapiebel schreef:

  The Vampire Diaries, The Originals, Suits, Grimm, Grey’s Anatomy en Supernatural. Wat leuk zeg al die series dat je volgt. Daar ben ik ook fan van. Al volg ik veel minder de laatste tijd. Meer warmte en al het natuur dat weer tot leven komt. Daarop kan ik ook niet wachten.

 • Mariska schreef:

  Super fijne dingen allemaal, ik kijk uit naar de zomer!

 • Kim schreef:

  Fijn zo’n lijstje. Een hoop prettige momenten waar je naar uit kunt kijken. Ik hoop dat je kunt gaan genieten.

 • Sabrina schreef:

  Heerlijke dingen om naar uit te kijken!

 • Wat een leuke dingen om naar uit te kijken! Ik kijk ook zeker uit naar theateravondjes!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten