DSC_0460

Vandaag een heel ander soort ‘happy list’, namelijk een lijstje met dingen waar ik naar uitkijk. Het jaar is net begonnen en ik heb het idee dat alles nog compleet te plannen valt, alsof het allemaal opties zijn (wat natuurlijk niet met alles zo is!). Afgelopen week heb ik niet zo’n fijne week gehad en op dat soort momenten probeer ik naar leukere dingen toe te leven. Wat deze dingen precies zijn deel ik graag met je.

Nieuwe episodes van series

Wanneer je zelf ook series volgt, dan weet je hoe vervelend het is als je een x aantal weken moet wachten op een nieuwe episode. Oh, en de meeste zijn gestopt op zo’n spannend punt (wat ook de bedoeling is Angelique, zo gaat het meestal)! Series die ik onder andere volg (dit is niet alles trouwens): The Vampire Diaries, The Originals, Suits, Grimm, Grey’s Anatomy en Supernatural.

Werken aan persoonlijke doelen

Hier ben ik he-le-maal klaar voor. Let’s do this! Ik zou graag wat vooruitgang boeken dit jaar.

 Ik ga naar een concert

Wat een luxe- vorige maand was ik nog in het Ziggo Dome en nu ga ik weer naar een concert! Dit keer ben ik te vinden in de Heineken Music Hall. Het wordt een sprongetje maken uit mijn comfortzone (ik zoek niet graag de drukte op), maar ik ga er zeker van genieten!

Een dagje weg

Gezellig (window)shoppen & ergens wat eten/drinken. Voor mijn gevoel is het alweer even geleden dat ik dit gedaan heb, maar gelukkig is er al een datum gekozen.

Gezellig theateravondje plannen

Vooral cabaretvoorstellingen spreken me erg aan: ik hou van humor! Een avondje lachen doet echt wonderen voor mijn stressniveau. Ik kan het allemaal even naast me neer leggen en genieten, dat vind ik fijn.

Beginnen met afstuderen

Wanneer ik eraan denk, krijg ik al koude rillingen: afstuderen. Het wordt hard werken en afzien, maar ik ben er meer dan klaar voor. Ik wil dit hoofdstuk kunnen afsluiten en naar iets nieuws gaan toewerken. Nu zit ik telkens een beetje ‘vast’, er gebeurd veel en ik ben bezig, maar ik kom er (voor mijn gevoel) niet mee verder. Ook daar wil ik graag vanaf!

Voorjaar

Ja, ik kijk echt uit naar het voorjaar: meer zon, meer warmte & al het natuur dat weer tot leven komt. Met dit weer (kou, regen, somber) voel ik me lichamelijk vaak niet zo goed. Ik wil de ramen open kunnen zetten, lekker een muziekje aanzetten en genieten van de zonnestralen! Dit lijkt op dit moment nog heel ver weg.

Waar kijk jij naar uit?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

16 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten