Skip to main content

 

Dames en heren, nog een paar uur en we gaan massaal 2015 vaarwel knallen met vuurwerk. Daar kijk ik wel naar uit, een nieuw jaar. 2015 was een jaar waarin het vooral vechten was, iets wat me op gegeven moment toch een beetje teveel werd. Dat ik niet mijn papiertje op kon halen door fouten van de school was een hele teleurstelling. Echter zal ik liegen wanneer ik zeg dat ik niet heb genoten van bepaalde zaken. Ondanks alles probeer ik zeker te genieten van de kleine dingen. Dit is mijn jaar in vogelvlucht.

Januari en Februari

imonth

Aan het begin van het jaar was ik enorm hard aan het werk bij het bedrijf waar ik toen stage liep. Het was echt plannen om alles voor elkaar te krijgen. Ik kon het niet meer opbrengen, ik moest 40 uur werk in 28 uur stoppen en dit heeft me gesloopt. Ik koos voor mezelf; ik stopte de tweede week.

Vanaf week 3 ben ik begonnen met de examens. Een lichtpuntje: deze mooie bos bloemen. Daar heb ik lang van kunnen genieten!

Maart

Untitled-1

Ik kocht een eigen domein voor Sweet Silver Lining! Daar heb ik heel veel tijd in gestopt. Ik voelde me helemaal niet goed en moest echt even rust nemen. Wel had ik een paar leuke uitjes en genoot ik van het lenteweer dat zich langzaam liet zien.

April

Untitled-1

Ik vierde mijn 22ste verjaardag en begon met een nieuwe training bij het revalidatiecentrum. Ook maakte ik veel smoothies!

Mei

Untitled-2

Studeren, studeren, studeren… want de examens kwamen weer in zicht. En ik kreeg weer bloemen! Daar kan ik echt van genieten.

Juni

overzicht

De zomervakantie begon en ik vind het maar moeilijk om hiervan te genieten. Ik kon mijn diploma niet in ontvangst nemen en hier heb ik veel verdriet van gehad. Ik schreef veel en begon weer met schilderen. Ook begon ik met delen van #littereminder posts op Instagram, voor wat extra motivatie en/of inspiratie!

Juli

Untitled-1

Mijn training werd steeds zwaarder, maar ondanks dat ging het steeds beter.

Augustus

Untitled-1

Ik ging veel en vaak de natuur in om lekker uit te waaien.

September

Untitled-1

Tijd om de slaapkamer te gaan verbouwen! Daarnaast ging ik ook weer terug naar school. Helaas merkte ik dat meteen; de stress begon en ik voelde me steeds iets slechter.

Oktober

Untitled-1

We kregen dan toch ineens de herfst! Ik schreef veel, genoot van vele vele koppen thee, ging verder met mijn training en kwam wederom niet verder met school.

November

Untitled-1

School vond dat ik geen kennis had, dus begon ik met het vullen van mijn portfolio. Meer dan dat kan ik niet doen, want qua opleiding heb ik alles al afgerond.

December

Untitled-2

Deze maand was in vergelijking met de afgelopen maanden weer heel druk! Want ik..

  • Ging meerdere malen naar school toe om te kijken hoe we nu verder moeten.
  • Vierde Sinterklaas.
  • Ging naar een concert met Florence + the machine.
  • Ging naar de grote improvisatieshow. Dit was zo gaaf!
  • Vierde Kerst.
  • Hoewel het van mij zo weer zomer mag zijn, is het ‘s avonds wel gezellig zo donker.

2015, ik laat je achter, net zoals meerdere zaken. Ik ben klaar voor je 2016!

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten