kerst

Kerst is nu wel heel erg dichtbij! Hoe gaat het toch allemaal zo snel? Het ene moment is het hartje zomer en het bolgende moment ben ik me aan het voorbereiden op de Kerstdagen. Om helemaal in de Kerststemming te komen beantwoord ik vandaag de vragen van ‘The Christmas Tag’. Leuk, want zo’n tag heb ik nog niet eerder gedaan, so let’s go!

  • Wat is je favoriete kerstliedje?

Ik hou van allerlei soorten muziek en dit heb ik ook met Kerstliedjes! Klassiekers als “Do They Know It’s Christmas’ en ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’, die we allemaal wel kennen, luister ik altijd wel. Daarnaast vind ik meneer Bublé ook niet verkeerd.

  • Wat is je favoriete kerstfilm?

Oef, dit vind ik echt een moeilijke vraag! Voor mijn gevoel heb ik elk jaar een andere favoriet, want ik probeer elke keer een andere Kerstfilm te kijken. Ik ga voor de film die ik vorig jaar heb bekeken.

  • Wat staat er boven aan op je kerstverlanglijstje?

Ik ben er al een hele tijd over aan het nadenken om een lichtere versie van een laptop aan te schaffen, zoals een MacBook Air. Dit vind ik voor dit jaar wel een erg duur cadeautje (die ik zelf aanschaf natuurlijk), daarom heb ik dit jaar gevraagd om een mooi sieraad.

  • Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Ik vind het wel leuk om wat meer te experimenteren met make-up tijdens de feestdagen. Iets heftiger, een ander kleurtje of misschien wel wat glitter. Ik heb verder niet echt een standaard look die ik draag tijdens deze dagen.

  • Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Een combinatie van feestelijk en comfortabel.

DSC_0377

  • Speel liever buiten in de sneeuw, of geniet je liever binnen van een kop warme chocolademelk?

Oh, deze is heel makkelijk: binnen met een kop warme chocolademelk! Ik word heel naar van sneeuw en kou, al vind ik het wel altijd mooi om te zien. Nee, wandelen in de winter is niks voor mij. Maar; hallo chocolade!

  • Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Vol met gezelligheid, een geluksgevoel zowel bij mezelf als de mensen om me heen, lekker eten en een goede film/leuk spel/goed gesprek. De Kerstboom kan natuurlijk niet ontbreken.

  • Wat doe je met kerst dit jaar?

Kerstavond ben ik met een vriendin samen, eerste Kerstdag met één deel van de familie en de tweede Kerstdag met een ander deel van de familie. Jeetje, als ik het zo zeg lijkt het echt zo voorbij te gaan.

  • Heb je een echte kerstboom of een neppe?

2 neppe; een in de woonkamer en een in de slaapkamer!

  • Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

De ene boom heeft rode/gouden ballen en de andere oudroze en paars.