2015gold1Misschien was het wel de beste keuze van het jaar 2015; starten met bloggen op een eigen domein. Artikelen schrijven deed ik al heel lang, Sweet Silver Lining bestond al en toch miste ik iets. Iets wat geheel van mij was, ik hakte in maart 2015 de knoop door: een eigen domein. Sindsdien ben ik weer met heel veel plezier gaan bloggen en ben ik inmiddels in ruim 9 maanden 120 posts verder. Nu we het einde van het jaar naderen blik ik terug op de meest gelezen posts van het afgelopen jaar. Uitblinkers noem ik ze! (want ik geef het liefst overal mijn eigen draai aan. Of ik ben gewoon eigenwijs.. you name it.)

thee

Laat ik beginnen met mijn meest gelezen blogpost van de afgelopen maanden; de post van 9 april also known as mijn verjaardag. Vraag me niet waarom, of hoe, maar deze post werd na de maand april toch steeds weer opnieuw gelezen. Forever 22 blijf ik op deze manier, ik vind het prima! Gelukkig heb ik naast deze post ook de volgende uitblinkers.

Op naar veel meer blogposts!

Op welk artikel van jezelf ben je heel trots?