Jeetje, zouden we de tijd niet even stil kunnen zetten? Het gaat de laatste maanden zo ontzettend snel! Voordat ik alles in mijn dag heb kunnen doen, is de tijd alweer om. De afgelopen dagen heb ik flink wat bijgeslapen en begin in langzamerhand wat meer energie terug te krijgen. Heel fijn om weer een beetje uit de ‘zombie modus’ te komen, want wanneer werkelijk alles aan je voorbij gaat lijkt de tijd nog sneller te gaan. Waar ben ik op dit moment nog meer mee bezig?

  • Ik at: Veels te weinig. Ik krijg al ruim een week bijna geen hap door mijn keel, terwijl ik wel trek heb in een goede maaltijd. Ik krijg overigens genoeg binnen, maar hele kleine porties verdeeld over de dag.
  • Ik dronk: Veel thee en water, ook heb ik lekker genoten van wat warme chocolademelk mét slagroom. Ah, gotta love some chocolate.
  • Ik genoot van: De uren slaap die ik heb ingehaald. Ja, eerlijk waar, het kan zo simpel zijn! Ik had het echt nodig.
  • Ik luisterde naar: …Zoals je kunt zien: een leuk concert! Ik ben naar Florence and the Machine geweest en heb me prima vermaakt. Ik vond de positiviteit die erin voorkwam inspirerend. Man, maar de heen- en terugreis, wat was dat een struggle! Daar baal ik wel van. Gelukkig maakte de show alles goed.
  • Ik dacht aan: Het feit dat ik mezelf echt moet focussen op mijn project (studie). Ik kan me er niet toe zetten, de hele situatie bezorgd me letterlijk buikpijn. Maar on the bright side: in een relatief korte tijd heb ik een hoop gedaan. Dat moet ik ook zeker niet vergeten!
  • Ik miste: Zelfvertrouwen, in meerdere situaties. Zo heb ik enorme last van faalangst nu het met mijn project zo slecht loopt. Wat ik erg jammer vind, aangezien het daarmee steeds beter ging. Zo worden het steeds meer projecten waar ik aan zou moeten werken!
  • Ik wenste: Dat iedereen een hele gezellige, warme Decembermaand mag hebben. Ik sta er deze maand extra bij stil dat dit niet voor iedereen is weggelegd en dat vind ik heel erg om te zien.
  • Ik werkte aan: De oplettende lezer vraagt het zich misschien al af: waarom ben je zoveel offline? Waarom staat er verandering in de titel van dit blogje? Dat ga ik je uitleggen. Ik ben heel hard bezig met een nieuwe lay-out voor Sweet Silver Lining. Als een frisse, nieuwe start voor 2016! Iets positiefs waar ik me aan vast kan houden. Het heeft me de nodige uurtjes al gekost, maar ik ben er nu al ontzettend happy mee.

Van welke artiest was jouw laatste concert?