Jigsaw-Change-Management

Veranderen doen we allemaal. We worden ouder, krijgen andere interesses en we vormen ons door bepaalde situaties. Zonder verandering staan we stil; vooruit kunnen gaan doe je alleen door te bewegen. Echter is het ook zo dat alles zo snel veranderd, dat we er eigenlijk niet echt bij stil staan dat we daadwerkelijk veranderd zijn of een hoop bereikt hebben. Daarom ga ik vandaag vijf jaar terug in de tijd: naar het jaar 2010/2011.

School & Gezondheid

Untitled-1

Het schooljaar 2010 – 2011 was mijn examenjaar op de middelbare school; voor mij een heftige periode, omdat het al een langere tijd niet meer goed ging tussen mij & het personeel daar. Desondanks ben ik in een keer geslaagd met hele mooie cijfers. Oh, ik was ook he-le-maal gek op mijn agenda, zoals je kunt zien.

Iets waar ik toentertijd geen foto’s van heb gemaakt en waar ik ook nooit over geschreven heb is mijn gezondheid. Deze was helemaal niet zo goed en het was flink aanpoten. De examens werden steeds zwaarder en steeds minder goed vol te houden. Maar dat heb ik wel gedaan!

Creatief & Groei

Untitled-1

Ik was enorm creatief bezig op verschillende gebieden. Ik begon fotografie heel erg leuk te vinden, maar ook het maken van sieraden was een grote favoriet. Ik maakte daarnaast ook van karton een Nintendo DS voor mijn neefje (dit deden we met Sinterklaas) en probeerde heel veel verschillende recepten uit.

Doordat er zoveel aan het veranderen was, werd ik ook een stuk zelfstandiger. Het was tijd om steeds meer verantwoordelijkheden op me te nemen en het werken aan de toekomst. Heel vaak werd ik niet aangenomen op een opleiding door verschillende redenen, maar ik bleef volhouden.

Sweet Silver Lining

studying-main_full

Na een tijd geschreven te hebben voor een andere blog, begon ik Sweet Silver Lining en dat zag er zo uit. Ik begon zelf een beetje te spelen met HTML en CSS en schreef heel veel korte artikelen. Ik vond het enorm leuk om te doen! Dit deed ik trouwens via Blogger.

Waar stond jij vijf jaar geleden? Welke verandering heb jij doorgemaakt?