Skip to main content

Untitled-1

Nog een paar uur en dan komen we aan in de laatste maand van het jaar 2015: december. Heel vreemd om te beseffen dat ik over een maand voor het derde jaar op rij een jaaroverzicht ga maken. Zover is het echter nog niet, want voor nu ga ik eerst gedag zeggen tegen november en kan ik december nog inkleuren zoals ik dat wil. Afgelopen maand is voorbij gevlogen, dit is wat ik deed.

  • Mijn broertje was jarig en dat moest gevierd worden! Nu zijn we allebei geen tieners meer.
  • Ik had wederom een gesprek op school, deze verliep niet zoals gepland. Ik heb hier toch nog veel last van gehad en heb dit ook aangegeven. Tussen kritiek geven en iemand de schuld geven zit nog wel een verschil, vind ik. Bummer! Dit was een minder leuke periode.
  • Ik post nog steeds regelmatig #littlereminders en deze quote sprak me erg aan. De tijd vliegt echt aan je voorbij; maar wat je ermee doet is aan jezelf.
  • Ik vond het heel lastig om aan mijn schoolproject te beginnen, mijn motivatie was geheel verdwenen. Ik probeer me nu te bedenken dat wanneer dit project is afgerond, ik met stage kan beginnen en naar een diploma toe kan werken.
  • Ja, alle Kerst decoratie kwam weer tevoorschijn! We zijn begonnen met de kleine decoraties, maar inmiddels staat de Kerstboom er ook al. Heel gezellig met alle lichtjes.

Wat is jouw doel voor december?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten