2545331599_0ec4f3ff5d_o

Vandaag blijven we even in een tag sfeer. Na de ‘die huisdier tag’ die ik kreeg van Michelle, ga ik verder met de ‘The happiness tag’ die ik gekregen heb van Morgaine – Thanks! Ik vind het zelf een erg leuke tag, even wat happiness kan ik persoonlijk wel gebruiken met dit sombere weer. Dit zijn mijn antwoorden op deze vragen.

  • Van welk eten word je blij?

Dit is echt elke periode anders! Ik hou van variatie. Op dit moment is een lekkere feta salade mijn favoriet; hoewel het totaal niet bij de winter past. Verder vind ik zalm altijd erg lekker en kan ik ook heel erg blij worden van een reep Côte d’Or chocolade…

Untitled-1

  • Welke film maakt je vrolijk?

Wanneer een film echt goed is maakt me dat al vrolijk, maar met mijn favoriete genre (thrillers) kan ik niet zeggen dat ik er happy van word. Gelukkig vind ik meerdere genre’s leuk en heb ik een paar wat oudere films waar ik echt vrolijk van word (..en al heel wat keer opnieuw heb gekeken!)

Letters to Juliet

The Vow

Dear John

The Lucky One

Ik zou nog wel even door kunnen gaan, maar bovenstaande films zijn echt favorieten van mij.

  • Welk kledingstuk maakt je happy?

Een lekker warm, oversized vest. I love it! Een dikke sjaal in een leuke kleur vind ik ook heel fijn in deze tijd van het jaar.

  • Van welke beauty producten word jij blij?

Ik hou best wel van beauty; ik schrijf er alleen niet graag over. Mijn all time favourite, zoals je hier kunt lezen, is een lekker geurende parfum. Maar mijn dagelijkse make-upjes, een nagellak, een fijn masker of body butter maken me zeker ook vrolijk!

DSC_0034

  • Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Oef, moeilijke vraag. Ik heb tot nu toe al veel soortgelijke vragen beantwoord en ik val steeds een beetje in herhaling. 😉 Als ik er toch één in bijzonder moet kiezen dan gaan we even flink terug in de tijd, namelijk 5 december 2002 – Sinterklaasavond. Elk jaar was ik zo dankbaar voor alle cadeau’s die ik kreeg en de familie die het met ons kwam vieren.. maar die avond was ik éxtra dankbaar. Mijn broertje en ik kregen een gezamenlijk cadeau: 3 dagen Euro Disney! Dit vond ik zo gaaf!

  • Van welke muziek word je blij?

Ik luister heel veel verschillende soorten muziek. Mijn favoriet van nu deelde ik al in mijn Happy List, maar ik deel hem ook graag in dit artikel.

  • Wat doe jij op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?

Ik schrijf het op, zet een leuk muziekje op of ik kijk iets waarvan ik zeker weet dat ik erom moet lachen. Lachen helpt altijd! Natuurlijk ligt dit wel aan de situatie waar ik in zit.

  • Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken?

Relaties (zowel vriendschappelijk als een liefdesrelatie) – Creativiteit – De kleine geluksmomentjes ♥

Deze vrolijke tag geef ik graag door aan; Elaintje & Dina! Maar voel je niet verplicht hoor.