Skip to main content

♥  Nieuwe notitieboekjes  ♥  Lieve reacties op mijn #ProjectAfstuderen , doet me écht goed ♥  Goede series  ♥  Samen series kijken, veel gezelliger  ♥  Warm in je bed liggen, terwijl het buiten stormt  ♥  Overdag wel wat zonnestralen  ♥  Een nieuwe haarkleur  ♥  Mooie (nieuwe) sieraden  ♥  Leuke uitjes die eraan zitten te komen  ♥  Simba die heel de dag door wilt knuffelen  ♥  De Kerstdecoraties die weer bijna de kast uit mogen  ♥  Herfststorm thee  ♥

♥  Dit nummer  ♥

Wat waren jouw geluksmomentjes van de afgelopen week?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 13 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten