tumblr_n0ir46QQbc1swk0xro1_500

Deze blogpost vond ik zo leuk om te maken, dat ik er nu wat dieper op in ga. Ik keek vroeger zoveel (teken)films dat ik nu de meeste gewoon nog uit mijn hoofd ken. En, okay, stiekem vind ik het fijn om weer even terug in het verleden te gaan. Terug naar een tijd dat ik me alleen maar zorgde hoefde te maken wanneer het weer bed tijd was, dat was namelijk echt een ramp, ik keek veel liever een filmpje. Dit waren mijn favorieten.

Disney films

Untitled-1Stipt op nummer één hoort natuurlijk Disney. Periodes lang keken we (mijn broertje en ik) dezelfde film en als er weer een nieuwe was dan keken we die aan een stuk door. Sommige films hebben we dan ook echt dik 20 keer bekeken. Nog steeds ben ik gek op Disney, maar dan over het algemeen de classics (Op een paar uitzonderingen na). Ik zou dan ook heel graag weer een keer naar Euro Disney gaan. Maar goed, voor nu breng ik je even mee naar de jaren 90 met de volgende filmpjes.

Leeuwenkoning

De Kleine Zeemermin

Jungle Book

Aristokatten

Tekenfilms

Deze was best even graven. Hoewel de televisie heel vaak gewoon op bijvoorbeeld FoxKids stond,had ik niet echt aandacht voor veel tekenfilms. Vaak was ik ondertussen aan het kleuren of knutselen, dat vond ik nou eenmaal leuker. Deze trokken toen echter wel mijn aandacht.

Watikkeek

Fresh prince of bell air

Pokemon

Waar keek jij vroeger graag naar?