Skip to main content

Nu de maand oktober bijna voorbij is, komt het einde van het jaar toch wel heel erg dichtbij! Elke keer denk ik weer ‘hoe heeft het zo snel kunnen gaan?’, maar eigenlijk zoek ik niet meer naar een antwoord. Hoe leuker je het hebt of hoe drukker je bent, hoe sneller de tijd gaat. Heel druk had ik het deze maand niet gehad, maar…

 • Had ik veel moeite met opstaan en aan de dag beginnen. Mijn hoeveelheid energie is een stuk minder en daar moet ik elk jaar (ik heb het in de wintermaanden) toch weer aan wennen. Op grijze dagen voel ik me ook wat somber.
 • Ben ik desondanks toch gezellig wat dagen weg geweest en heb ik enorm kunnen genieten van de natuur. Al die -geel -oranje -rode bladeren, zo mooi.
 • Kaarsjes aan, thee erbij, serie aan… Ja, dit vind ik echt een perfecte avond!
 • Het kleurboek voor volwassenen kwam weer eens voorbij, wanneer mijn hoofd overloopt van gedachten (hoe zou dit eruit zien tho?) pak ik mijn stiften en boek erbij. Gewoon kleuren uitkiezen en binnen de lijntjes kleuren, dan is er geen plek meer voor iets anders.
 • Mijn fysiotherapie bezoeken gingen ook gewoon door, net als mijn wekelijkse fitness uurtjes. Het is even doorbijten, dat wel. Maar gewoon gaan is stap 1!
 • Schrijven, schrijven, schrijven, ik ben er flink mee bezig. Ook naast mijn blog, dus deze notitieboekjes komen goed van pas. Maar even tussen jou en mij, een notitieboekje sla ik nooit af. Ik heb er altijd nog meer ‘nodig”. 

Wat zijn jouw doelen voor de maand november?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 20 Comments

 • Irma schreef:

  Wat stom van je energie! Hoop dat de zon van afgelopen week je toch wat goed deed. 🙂

 • Sofie Katelijne schreef:

  Heb net hetzelfde als jij, voel me deze tijd van het jaar veel somberder dan anders! Moet vast nog wat wennen aan het winteruur, haha!

 • Kiss & Make-up schreef:

  Yep, niks zo heerlijk als lekker cocoonen voor de tv op een donkere herfstavond.

 • saskia schreef:

  Ik heb ook een kleurboek voor volwassenen, ik vind het ook lekker rustgevend om er in te kleuren. En notitieboekjes heb ik ook nooit genoeg haha.

 • jeapiebel schreef:

  Ik denk dat je niet de enige bent dat last heeft met donkere maanden. Gelukkig de laatste dagen schijnt flink de zon wat veel goed maakt. Notitieboek is echt handig en je hebt er idd nooit genoeg van als blogger.

 • Lisa schreef:

  Wauw, ik kom voor het eerst op je blog en wat een superleuk en origineel artikel. Ik moet ook een beetje wennen aan het najaar hoor.

 • Els schreef:

  Ja, de herfst, ik hou ook niet zo van die donkere dagen en dan maakt voor mij het opstaan ook echt moeilijker. Fijn dat je zoveel rust vind ik het kleuren :-).

 • Sas schreef:

  De herfst is zo fijn met al zijn mooie kleuren en mooie natuur die ontstaat. En goed hoor, je wekelijkse fitness uurtjes!

 • Moeite hebben met vroeg opstaan is heel herkenbaar. Zo’n kleurboek voor volwassenen staat ook zeker op mijn wenslijstje nog!

 • Vlijtig Liesje schreef:

  Vervelend dat je moeite hebt met opstaan. Op sommige ochtenden denk ik ook: ‘Een koninkrijk voor nog een half uurtje slapen!’

 • Morgaine schreef:

  Heel gek ik sta nu juist vroeger naast mijn bed, wellicht omdat het ook vroeger donker is en ik eerder op bed lig en slaap. Ik slaap zo’n 6 uurtjes standaard, soms iets langer, yeah! maar ik heb die vrijheid ook.

  Energie heb ik inderdaad als de dagen lekker zonnig zijn nog, en als het grijs is, heb ik hetzelfde als jij, slik jij al vitamine D? Dat werkt voor mij best wel goed!

  En mijn doelen? Voor nov? Die heb ik niet, de verjaardagen tijd begint op 6 nov. voor mij en die houdt pas op eind jan. begin feb. hahahaha Dus dan word ik meer geleefd en ben ik blij als ik even niets hoef tussendoor juist 😉

  X

  • Angelique schreef:

   Oef 6 uurtjes, voor mij eigenlijk te kort! Maar als ik dan een nacht heb van 3 uur… Ja geef mij dan toch maar die 6 uur haha. Ja, ik slik sinds kort vitamine D. Ik denk nog te kort om er echt iets van te merken? Dat worden veel verjaardagen!

 • Kirsty schreef:

  Het gaat inderdaad wel snel en als het zo lang donker is moet ik ook wel altijd even wennen! In de zomer vind ik het stiekem soms te lang licht en mis ik de kaarsjes en cosiness, maar in de winter mis ik het licht dan weer haha!

 • Marleen schreef:

  Ah heerlijk herfst theetje! Ik ben er zo dol op vooral in de herfst en winter! x

 • Hilde schreef:

  Wat leuk zo’n overzichtje van de maand! Ik verbaasde me laatst weer over hoe snel dit jaar voorbij is gegaan! Maar heb het ook, overwegend, heel leuk gehad dit jaar, dan gaat de tijd vaak sneller voorbij 🙂

 • Laura schreef:

  Wat gaat de tijd snel he.. niet normaal joh. Het is wel fijn dat het nu iets vroeger licht is ’s ochtends alleen als je naar huis gaat en het is al donker… dat is een beetje jammer. Notitieblokjes… het “probleem” van iedere blogger volgens mij haha.

 • Daenelia schreef:

  Eindelijk weer eens te gaan knutselen, of dan toch in ieder geval eens de mini-figuurtjes af te schilderen die nu nog in de kast staan.

  Ik ben juist altijd blij met dat uurtje terug in de herfst: dat we eindelijk weer dat uur terug hebben dat ze ons met zomertijd in de lente afpakken! Dan voel ik me pas weer goed. Ik mis het uurtje de hele zomer door. Maar ja, dan is het licht en zonnig.

  En notitieblokjes, en schriften, en alles waar je op en in kan schrijven: is altijd handig en altijd nodig. Altijd. Ik krijg spontaan zin om nog even wat leuke schriften te gaan halen.

 • Ysanne schreef:

  Het kleurboek wil ik ook nog steeds aanschaffen. Schrijven is altijd goed 🙂 Leuke doelen!

 • Michelle schreef:

  Het is net hoe verder je in het jaar komt, hoe sneller de maanden voorbij gaan! Nog maar twee maandjes en dan is 2015 ook al weer ten einde. Het gaat echt zo snel! Gezellig he al die kaarsjes aan zo s’avonds. De waxinelichtjes vliegen erdoor heen!

 • Sanne schreef:

  Ik vind notitieboekjes ook heel handig en zeker voor een blog. Ja de maanden gaan helaas te snel en soms merk je dat helemaal niet.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten