Skip to main content

Vandaag alweer de vierde invulling van #InspirerendGeluk, ik ga namelijk een hele hoop vragen beantwoorden over doen, durf en waarheid. Ben ik echt zo eerlijk? Durf ik wel mijn mening over iets te geven? Wat doe ik eigenlijk als eerste in de ochtend? Ik geef er antwoord op.

Doen


Wat zou je nog willen doen in je leven?
Heel veel! Ik heb echt het gevoel dat ik nog aan het prille begin sta. Maar op dit moment zou ik heel graag een mooie reis maken en zoveel mogelijk bekijken.

Heb je wel eens iets gedaan waar je heel trots op bent en wat was dit?
Degenen die me al heel lang volgen weten misschien nog over mijn rot tijd op de middelbare school. Er waren zoveel problemen op de school zelf wat niks met mij te maken hadden, dat de problemen die ik wel had ervoor zorgde dat er dagelijks conflicten waren. Op gegeven moment werd het zo erg dat ik met een burn-out amper naar school ging. Echter had ik een keuze om te maken: twee jaar door bikkelen voor een diploma of op een andere school opnieuw beginnen. Ik koos voor een diploma, ik wilde dat papiertje en verder in een vak waar mijn interesse ligt. Daar ben ik nog steeds erg trots op.

Wat doe je altijd als eerste als je wakker wordt?
Proberen mijn wekker uit te schakelen terwijl er een kat heel vrolijk allemaal kopjes aan het geven is. Best nog een uitdaging zo in de ochtend!

Waar was je bang/angstig voor maar heb je toch maar mooi gedaan?
Moeilijke vraag, ik ben snel gespannen voor (nieuwe) situaties. Zo vond ik de afgelopen weken naar de tandarts gaan echt vreselijk eng. Daarnaast vond ik naar school gaan (van mijn huidige studie) ook een hele uitdaging – en stage natuurlijk ook. Maar, ja, ik heb het inderdaad maar mooi gedaan!

Wat doe je het allerliefste?
Gezellig iets ondernemen met vrienden en familie, een goede serie of film kijken, een goed boek lezen, bloggen, een goed gesprek voeren, genieten van de zon en nog veel meer! Eigenlijk doe ik heel veel graag.

Durf


Wat zou je graag durven maar heb je (tot nu toe) nog niet gedaan?
Dingen zelf ondernemen.

Durf jij voor een groot publiek op te treden?
Nee, ik heb best veel moeite om met groepen om te gaan. Voor de klas staan vind ik al een hele opgave, laat staan een groter publiek. Respect voor de mensen die dit wel doen!

Durf jij altijd voor je eigen mening uit te komen?
Ik ben niet iemand die vooraan staat om haar mening te geven, maar wanneer er om mijn mening gevraagd word is dit natuurlijk wel altijd mijn ongezouten mening.

Is er iets wat je echt never ever zou durven te doen?
Ik zeg nooit nooit, maar als ik bijvoorbeeld kijk naar dat programma (iets met moeten door blijven zingen, geen idee hoe het heet) en dat er dan mensen zijn die hun hoofd in een bak vol vreselijke insecten moeten stoppen.. denk ik neuh, never ever evah ;-).

Durf jij altijd oprecht en eerlijk te zijn?
Ja, ik hecht daar zelf ook heel veel waarde aan. Wat je zelf zou willen ontvangen, moet je ook een ander geven.

Waarheid


Waar ben jij als uniek persoon nu super goed in?
Moeilijke vraag, ik vind niet zo snel dat ik ergens super goed in ben. Ik denk dat ik super goed (vreemd om te zeggen) in ben om mensen op hun gemak te stellen. Ik oordeel niet, luister en probeer te helpen. Daarnaast voel ik ook sterk aan hoe een ander zich voelt.

Vertel je altijd de waarheid?
Nee, maar niet in de zin dat ik een leugen vertel. Er zijn dingen die ik voor mezelf wil houden (sommige mensen hoeven bepaalde dingen niet van je te weten), of waar ik nog niet over wil praten. Dan zeg ik eerlijk ‘dit wil ik niet vertellen’. Eigenlijk is dat alsnog de waarheid, dus misschien is het antwoord wel gewoon ja op deze vraag?

Welke superkracht zou jij willen bezitten en waarom deze?
Teleporteren, dit lijkt me echt heel erg handig. Geen zorgen meer over hoe kom ik daar, kom ik wel op tijd en heb ik nog wel energie over, gewoon hup en je bent er. Ik had eerst willen zeggen, ontzichtbaar zijn, en hoewel dat veel voordelen heeft, lijkt het me ook weer niet de beste keuze. Waarom zou je niet gezien mogen worden?

Is er iets waarvan je nekharen recht overeind gaan staan?
Jazeker, meerdere dingen. Arrogantie, discriminatie, mishandeling, leugens, van die mensen die in je gezicht heel leuk doen en achter je rug om van alles over je te vertellen hebben… dat soort dingen, bah!

Wat is het mooiste wat je ooit hebt meegemaakt?
Jeetje, wat een moeilijke vraag! Ik probeer van heel veel momenten te genieten en om er dan eentje uit te pikken… Het sluiten van goede vriendschap(pen) vind ik heel mooi en bijzonder.

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten