Skip to main content

Deze tag bestaat al een langere tijd in blogland; elke letter van het alfabet komt voorbij en bevat een vraag. Eigenlijk heb ik deze lijst altijd een beetje links laten liggen, maar nu ik hem tegenkwam dacht ik.. vandaag ga ik hem (of haar) wél invullen. Dit zijn wellicht wat nieuwe weetjes over mij die je nog niet wist.

Age

22 jaar, ik ben in april ’93 geboren.

Best friend

Mijn lieve vriendinnetje L. waar ik al heel wat jaar een goede vriendschap mee heb! Ik leerde haar kennen op de middelbare school en we zijn elkaar nooit meer uit het oog verloren. Ik hecht veel waarde aan onze vriendschap, ik weet dat ze hoe dan ook achter me zal staan en dat is echt een heel fijn gevoel!

Chore you hate

Oh, dit verschilt heel erg per dag. Wanneer ik me lichamelijk heel slecht voel, zijn veel taken een hele klus. Overigens begin ik ze pas te haten wanneer ik het voor de zoveelste keer probeer en het lukt me nog niet, de frustratie! Alles wat met de was te maken heeft vind ik vervelend om te doen (Vervelend, want haat is zo’n zwaar beladen woord). Alhoewel ik me nog steeds afvraag waarom de vaatwasser zichzelf niet uitruimt.

Dreamhouse

Mijn droomhuis bevat veel ramen, zodat het licht lekker naar binnen kan komen. Daarnaast zou ik het heerlijk vinden om dichtbij het strand te wonen, maar wacht, droomhuis zei je? Schrap dat laatste. Vanaf mijn woonkamer kun je de zee zien. Mijn interieur is een combinatie van warm & modern. Veel ruimte, een atelier zou fijn zijn.. ik droom nog even verder!

PBW001-FR-PH-CO-LG

Favorite color

Ik hou wel erg van de basiskleuren, zoals grijs/taupe/zilver, maar als accentkleur is paars een grote favoriet. Hoe kan dat ook anders? Sweet Silver Lining (logo) is een-en-al paars! Turquoise vind ik ook wel mooi.

Gold or silver

Zilver. Goud staat mij echt niet en vind ik vaak ook niet heel mooi.

DSC_0203

Height

1,74

Instruments I play

Niks, noppes, nada. Helaas! Ik zou heel graag piano willen spelen; daar heb ik echt een zwak voor. Zo mooi vind ik dat!

Job Title (most recent):

Front-end developer, wat inhoud dat je vooral bezig bent met de looks van een website en niet zozeer met de functionaliteit van een website. Hierdoor ben ik niet alleen maar aan het coderen, maar ben ik ook bezig met onder andere Photoshop. Een fijne afwisseling!

Kids

Eerlijk? Hier heb ik nog niet heel goed over nagedacht. Op dit moment zou ik het niet willen; ik studeer nog en zou hierna verder willen studeren. Wellicht komt er een tijd dat ik het zeker weet? Ik krijg van mensen om me heen wel vaker te horen dat ik een goede moeder zou kunnen zijn.

Life is incomplete without

Zoveel dingen! Ik zou ze niet eens allemaal op kunnen noemen. Liefde, vriendschappen, familie, een fijn muziekje, een heerlijke mok thee (met iets lekkers…), katten, the list goes on and on!

DSC_0238

Music that you always listen to

Ik heb altijd wel muziek aanstaan; vaak de radio, die blijft toch heel de dag wel doorgaan. Wanneer ik zelf muziek opzoek, zijn dit een paar favorieten.

  • Ed Sheeran
  • P!nk
  • Nickelback
  • Kelly Clarkson

En zoveel meer…

Nickname

Ik hoor vele variaties op mijn naam, An, Ang, Ans.. Maar ik vind Liek het fijnste om te horen, het past het beste bij me. Of Liekie, haha, dat hoor ik ook nog wel eens.

Overnight hospital stays

Helaas heb ik meerdere keren op mijn naam staan, maar het langste aantal dagen is 14. 2 volle weken ziekenhuis, bah!

Phobias or fears

(Grote) groepen mensen en ik heb ook wat last van faalangst.

Quote from a movie

12115992_893853277350854_2809819090923088870_n

Reason to smile

♥  Sims spelen  ♥  Nieuwe episodes van mijn favoriete series  ♥  De bank op met mijn dekentje en poezels  ♥  Herfst storm thee  ♥  Wanneer de regen tegen het raam aan tikt  ♥  Zelfgemaakte verse recepten  ♥  Verder komen met mijn studie  ♥  Leuke uitjes die eraan zitten te komen  ♥  Vakantie!

Siblings

Een klein broertje (blijft leuk om te zeggen, ondanks dat hij een stuk groter is dan ik) van bijna 20.

Time you wake up

Het ligt er maar aan hoe mijn nacht was; ik heb vaak veel slaapproblemen. Wanneer ik een goede nacht heb word ik meestal wakker tussen 08.00 en 09.00. Wanneer ik ergens heen moet gaat de wekker vaak om 06:45.

Underwear

Of ik dat draag? Ja, natuurlijk. Maar mijn sokkenverzameling is een stuk interessanter hoor.

Very important date this year

Ik kijk erg uit naar de uitjes die gepland staan in december, de verjaardag van mijn broertje in november en de dag dat ik eindelijk kan gaan stagelopen (op dit moment helaas nog steeds geen idee) vind ik ook belangrijk.

Worst habit

Moet ik even goed over nadenken. Ik denk dat mijn slechtste gewoonte is dat ik het moeilijk vind om dingen los te laten, of dat ik niet om hulp vraag wanneer ik dit wel nodig heb.

X-ray’s you’ve had done

Meerdere malen, ik heb bijvoorbeeld een handfoto laten maken zodat het ziekenhuis kon berekenen hoe lang ik ongeveer zou worden. Ik ben namelijk héél snel gegroeid en was altijd de langste van de klas. Gelukkig was ik ook snel weer uitgegroeid en heb ik een normale lengte.

Yummy food you make

Verschillende baksels als cupcakes & taarten, maar ook zelfgemaakte aardappelsalade of ovenschotels. Mmm…

DSC_0122

Zoo animal

Hands down de giraffe, gevolgd door de pinguïns. Ik heb me altijd erg vermaakt in de dierentuin!

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Wat is jouw happy list van vandaag?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten