Ik heb al een ruime tijd geen uitgebreide update meer geschreven, vooral een vervolg op #ProjectAfstuderen komt maar niet uit mijn vingers. Niet omdat het allemaal zo slecht gaat, maar ik ben met zoveel dingen tegelijk bezig dat het er even niet van komt. Kortom, het is gewoon tijd voor een nieuwe Life Lately.

  • Ik at: Ik maakte deze vegetarische pasta, dit beviel me goed! Ik heb er meerdere dagen van gegeten.

DSC_0022

  • Ik dronk: Een nieuwe theesmaak die ik heb aangeschaft van Pickwick. Herfst thee, ik vind hem erg lekker. Stiekem is dat wel een fijn puntje aan de koudere maanden: Nog meer thee drinken!

Schermafdruk 2015-10-06 14.16.51

  • Ik genoot van: De complimenten die ik kreeg en dat de regen plaats heeft gemaakt voor een mooie blauwe lucht. En af en toe het zonnetje natuurlijk! Hopelijk blijft dit nog even zo. Op de dagen dat dit niet zo is voel ik me gelijk somber.
  • Ik luisterde naar: Heel simpel; de radio. Die heb ik momenteel dagelijks aan staan terwijl ik met van alles bezig ben. Stiekem moet ik ook al heel lang een playlist maken hoor..#uitstelgedrag
  • Ik dacht aan: Veel te veel dingen! Ik ben vooral ‘s nachts aan het piekeren. Hoe moet ik dit nou doen? Waar gaat dat eindigen? Ja hoor, hallo begin van de winterdip. Ik heb in ieder geval iets om aan te werken zullen we maar zeggen. 🙂
  • Ik miste: Een goede nachtrust en een goede kok die elke dag gezond voor me kookt. Dat is niet teveel gevraagd toch? Neuh, dat moet wel haalbaar zijn.. mocht ik willen haha.
  • Ik wenste: Goede episodes van de seizoenen die weer gaan beginnen! Daar zou ik echt blij mee zijn, na een dag drukte weer lekker te kunnen ontspannen met mijn favoriete series. Gelukkig is Grey’s Anatomy inmiddels alweer begonnen.
  • Ik werkte aan: Mijn gezondheid. De hoofdpijn/misselijkheid is al wat minder, maar de vermoeidheid is volop aanwezig. Inmiddels train ik weer wekelijks (ben er een tijdje tussenuit geweest door andere afspraken) en gaan we langzaam weer de goede kant op. Nu alleen nog een betere nachtrust!

Hoe gaat het met jou? Wat zijn jouw weekend plannen?