Skip to main content

Eigenlijk vertelde ik het hier al, bloggen is populair. Er zijn veel mensen die een blog zijn gestart, zouden willen beginnen of er misschien wel al jaren mee bezig zijn. Ik zie mezelf nog op de middelbare school zitten met mijn laptop, stiekem bezig met stukjes schrijven voor mijn blog! Sinds 2010 ben ik er serieus mee bezig en dit zijn de dingen die ik er leuk aan vind.

 • Het creatiever worden met de woorden die je gebruikt en de zinnen die je vormt.
 • Het zien van verbetering door de jaren heen, zowel met schrijven, fotograferen en webdesign.
 • Terug kunnen kijken naar een bepaalde tijd en de zaken waar je toen over schreef. Zo kan ik heel blij worden wanneer ik mijn super vrolijke blogpost teruglees over het behalen van mijn middelbare school diploma!
 • Bezig zijn met fotografie en fotobewerking. Ook hier kun je lekker creatief mee bezig zijn.
 • (Uitgebreide) reacties op artikelen. Ik vind het heel leuk om jullie verhalen of meningen te lezen.
 • Bij jullie over de blogvloer komen vind ik ook erg leuk. Waar houden jullie je mee bezig? Hoe denken jullie over dit of dat?
 • En natuurlijk ook een grote favoriet: webdesign. Zeker nu ik mijn eigen domein heb, kan ik er zoveel mee! (Toegegeven: soms teveel. Zoveel ideeën dat ik gewoon niet weet welke ik moet kiezen haha)
 • Contact met andere bloggers, bijvoorbeeld via social media.
 • De lieve of motiverende emails die ik krijg wanneer ik bijvoorbeeld een persoonlijk verhaal over mijn gezondheid heb gedeeld.
 • Leren van andere bloggers. Zo heb ik geleerd om vooral de positieve zaken te zien in plaats van alleen het negatieve.
 • En waarschijnlijk nog zoveel meer…

Wat vindt jij leuk aan het bloggen?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 15 Comments

 • Michelle schreef:

  Stuk voor stuk herkenbare puntjes, door deze dingen vind ik het bloggen ook zo leuk! Regelmatig blader ik eens terug door mijn stukjes. Om te zien waar ik toen mee bezig was, hoe ik toen schreef en foto’s maakte.. Erg leuk om te zien!

 • Wanda schreef:

  Leuk en herkenbaar lijstje! Ja, bloggen is gewoon ook hartstikke leuk, vooral als schrijven en fotografie je hobby is, dan kun je er gewoon heel veel in kwijt. Ik merk, zelfs na 12 jaar, dat ik er nog steeds heel veel plezier aan beleef en dat ik nog steeds daarin groei…

 • Kirsty schreef:

  Leuk en herkenbaar! Ik vind het erg leuk om te merken hoeveel je kunt leren van het bloggen, maar ook de interactie met lezers vind ik geweldig. Vooral wanneer er positieve reacties komen op een artikel waar ik erg veel tijd en moeite in heb gestopt 🙂

 • Grim&Glam schreef:

  Leuke post! Mijn website staat pas net een weekje online dus erg veel valt er nog niet over te zeggen. Ik vind het leuk als ik een idee in mijn hoofd heb (bijvoorbeeld een bepaalde look) en dat het me lukt om die precies zo te maken als ik in mijn hoofd had en het met trots op mijn website kan zetten.

 • Heel, heel leuk! Heel herkenbaar ook 🙂

 • debby schreef:

  Het ontmoeten van nieuwe mensen online vind ik ontzettend leuk aan het bloggen. In bloggen kan ik mijn passie kwijt en leer ik steeds meer over mezelf maar ook over taal.

 • saskia schreef:

  Leuk leuk ik herken mij er helemaal in. Vooral inderdaad de dingen die je leert van bloggen zoals schrijven en foto’s maken, zo leuk om te zien als dit steeds beter wordt!

 • Morgaine schreef:

  Op webdesign na, ja ik heb mij er ook wel aan gewaagd moest ooit ook wel, maar dat is niet voor mij weg gelegd, hahaha ik word daar helemaal kriegel van zelfs, vooral als er ergens een foutje in zit en ik kom er maar niet uit, hahaha

  En op school stiekem bloggen, hahaha ja ik zie het voor me 😉

  De rest is helemaal waar, natuurlijk kun je over mindere momenten bloggen maar daarna altijd ook even vertellen wat er wel goed was of is, want dat is er altijd en overal om ons heen. Gelukkig wel om het leven dragelijker te maken. Je bent net als elk ander ook maar gewoon een mens, met ups and downs!

  De rest ben ik allemaal met je eens 😀

  X

 • Kiss & Make-up schreef:

  Ik vind de interactie echt heel leuk. Zonder de lezers zou bloggen maar niks zijn.

 • Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vind eigenlijk alles leuk aan bloggen! Ik merk ook dat schrijven als een soort spier is. Hoe vaker je hem gebruikt hoe soepeler hij wordt!

 • Sofie Katelijne schreef:

  heel herkenbaar, mooi lijstje!

 • Els schreef:

  Veel dingen herken ik wel. Toen ik begon met bloggen wist ik eigenlijk helemaal niks van bloggen. ik kan het nu echt niet meer missen. Vooral mede bloggers en bezoekers zijn zo fijn!

 • Sas schreef:

  Mooi lijstje heb je gemaakt die zeker wel overeenkomt met de mijne. Bloggen blijft super leuk om te doen 🙂

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten