Skip to main content

Untitled-1

Elke maand heb ik weer een ‘wow, de maand is alweer voorbij’ momentje en wanneer ik terug kijk naar de foto’s die ik gemaakt heb denk ik.. er is ook veel gebeurd. Toch fijn, zo’n maandelijkse reminder, want het voelt echt alsof ik helemaal niet zoveel gedaan hebt! Dit komt overigens ook doordat ik me erg ziek voel hoor, dan gaat het ook een beetje langs je heen. Dit was mijn september.

  • Ik plaatse deze quote aan het begin van de maand, omdat het tijd was om een hoofdstuk af te sluiten en aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Ik ging naar een gesprek toe om te praten over hoe het nu verder moet met mijn studie en ik heb duidelijke afspraken gemaakt. En hoewel ik er nog steeds geen fijn gevoel bij heb (teveel gebeurd) denk ik, we gaan er gewoon voor!
  • Ik hou van koken. Ik probeer graag ovenschotels uit en deze keer maakte ik onder andere deze Mexicaanse schotel.
  • Elke week van de maand heb ik ook minimaal een uur bij de tandarts gezeten. Dit vond ik zo naar! Ik ben altijd heel gespannen voor it soort afspraken. Inmiddels is het nu allemaal weer in orde, gelukkig.
  • Een fijn puntje, klussen! Verandering in huis vind ik altijd erg leuk, dit keer begonnen we met de slaapkamer en inmiddels zijn we bezig aan het toilet.
  • Genieten van het weer. Na alle regenbuien en sombere dagen vind ik het heel fijn dat ik nu al een aantal dagen mag genieten van de zonnestralen. Natuurlijk zou het nog fijner zijn geweest wanneer de temperatuur ook hoger was geweest, maar voor deze tijd van het jaar is de zon alleen ook een pluspunt.

Alle foto’s zijn te vinden op mijn Instagram.

Wat heb jij de afgelopen maand gedaan?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 13 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten