Skip to main content
Dagelijks leven

Elk voorjaar heeft zijn najaar

By 29 september 2015juli 28th, 201911 Comments

Ik vertelde je waarom de zomer niet voorbij mag zijn, maar… ik heb me erbij neergelegd. De zomer is voorbij en de herfst heeft het nu voor het zeggen. En ja, de herfst heeft ook zijn charme. Naast de kou, de grijze donkere lucht en de regen dan, want dat is écht niet mijn ding. Maargoed, dit zijn dingen die het wat fijner maken.

tumblr_mamvbnJxMB1r9buglo1_400_large_zps87d5473f

  • De warme kleuren die weer tevoorschijn komen; alles word weer leuk aangekleed.
  • Een lekkere dikke sjaal. Ik hou van een leuk sjaaltje bij je outfit en het kan weer!
  • Een mok thee kan ik af en toe gaan vervangen voor een kop warme chocolademelk (met slagroom uiteraard).
  • Een goede regenbui, maar dan wel alleen ‘s nachts. Lekker tikkend tegen mijn raam aan…
  • Overal extra plaids & dekens in huis.
  • We kunnen weer gaan bakken! Een lekkere cake of brownies.
  • Kaarsjes! Het liefst een vanille geurkaars, al wil ik nu ook wel andere geuren proberen.
  • De katten zijn meer binnen. Gezellig. ♥
  • Kunnen we het even gaan hebben over de series die weer met een nieuw seizoen gaan beginnen? Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe onder andere the vampire diaries en supernatual verder gaan. Oh, en golden oldie grey’s anatomy natuurlijk, met hun zoveelste seizoen alweer.

Nou, dat zijn toch wat zaken om naar uit te kijken!

Wat is jouw favoriete seizoen? Welke series kijk jij?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 11 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten