Skip to main content

♥  Een verbouwde slaapkamer  ♥  Na een chaos in huis (minpunt van klussen) weer alles opgeruimd hebben  ♥  Psychologie Magazine  ♥  Een goed en duidelijk plan voor het #projectafstuderen hebben  ♥  Veel gekookt hebben  ♥  Een fijn gesprek met een goede vriendin gehad hebben  ♥  Plannen maken voor leuke uitjes  ♥  Het zonnetje dat zich soms laat zien  ♥  Alle tandarts afspraken zitten erop  ♥  Kennis maken met meditatie  ♥  Aan persoonlijke doelen werken  ♥  Freubelen aan m’n lay-out  ♥  Vooruitgang  ♥

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten