♥ Een verbouwde slaapkamer ♥ Na een chaos in huis (minpunt van klussen) weer alles opgeruimd hebben ♥ Psychologie Magazine ♥ Een goed en duidelijk plan voor het #projectafstuderen hebben ♥ Veel gekookt hebben ♥ Een fijn gesprek met een goede vriendin gehad hebben ♥ Plannen maken voor leuke uitjes ♥ Het zonnetje dat zich soms laat zien ♥ Alle tandarts afspraken zitten erop ♥ Kennis maken met meditatie ♥ Aan persoonlijke doelen werken ♥ Freubelen aan m’n lay-out ♥ Vooruitgang ♥

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

10 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten