Ik open langzaam mijn ogen na een goede nachtrust en merk gelijk dat ik naast mijn altijd vermoeide gevoel eigenlijk vrijwel geen pijn heb. Vol goede moed begin ik aan mijn woensdag, ik had twee lange afspraken op de planning staan en wide zoals altijd gewoon op tijd beginnen zodat ik rustig kon opstarten. Opstaan gaat gemakkelijk en niet veel later loop ik met mijn ontbijtje (en een warme mok met thee natuurlijk) naar de woonkamer toe. Daar begon de ellende.

Daar was hij weer; mijn vreselijke bonkende hoofdpijn. Al ruim twee weken lang heb ik er dagelijks last van en het beperkt echt mijn dagelijkse activiteiten. De ene dag ben ik simpelweg misselijk van de pijn, de andere dag vind ik het moeilijk om te zien. Vandaag was echter een dag dat ik me niet wilde laten tegenhouden en dus ging ik naar afspraak nummer één. Fitness, bij de fysiotherapie.

its-ok-not-to-be-ok1Ik sloot me af van de rest van de mensen. gewoon omdat ik de energie niet kon vinden om mee te doen in een gesprek. Echter voegde zich niet heel veel later een persoon bij de groep, nieuw, voor het eerst bij een fysiotherapeut. Zo vriendelijk als ik altijd voor iedereen probeerde te zijn, stelde ik me voor. Wat mij hier bracht, wat ik hier hoopte te bereiken, het gesprek werd steeds persoonlijker. En op gegeven moment dacht ik, wat is het toch fijn dat iemand echt oprecht geïnteresseerd is in jouw verhaal. Niet omdat ze niks beters te doen hebben of iets van je nodig hebben, gewoon oprechte interesse.

Ik deed mijn ding, krachttraining stond er vandaag op het menu. Hoewel, menu, zoveel keuze heeft mijn kaart niet, maar dat is weer een heel ander verhaal #offtopic ‘-). Het gesprek van hiervoor, de oprechte interesse, de vragen, veranderde in een overvloed aan complimenten! Iets wat ik moeilijk vind om te ontvangen, daar kreeg ik heel veel van.

BlogQuote321

Zo kreeg ik bijvoorbeeld te horen dat ze mijn positieve instelling en hardwerkende drive heel inspirerend vond, Daar waar andere mensen staan te zuchten en motivatie van derden nodig hebben, ga ik er gewoon voor. Daar stopten de complimenten niet. Wauw, wat hebben deze woorden mij een boost gegeven! Een boost waarvan ik niet wist dat ik het zo hard nodig had. (want deze emotionele troela kon het niet droog houden)

En zo simpel kan het zijn. Deze (toen voor mij) vreemdeling heeft met haar oprechte woorden mijn dag van bleh naar bijzonder gemaakt. Het niet afbellen van de afspraak en terug komen met zo’n boost, ja, dat is voor mij echt een geluksmomentje.

Wat is het laatste compliment dat jij heb mogen ontvangen?