Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Deze dingen kloppen er niet aan Whatsapp

Untitled-1

Whatsapp is een applicatie waar ik graag gebruik van maak. Mijn gesprekken gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en zijn mooi afgewerkt met een bijpassende smiley (hoewel ik wel een paar smileys mis in het Whatsapp assortiment). Wil ik meerdere mensen hetzelfde bericht sturen, maak ik een groep aan.. kortom het is een makkelijke app waar veel mensen gebruik van maken. Maar de volgende zaken kloppen gewoon niet.

 • ‘laatst gezien…’ zou voor sommige mensen gewoon verboden moeten worden. Dat ik online ben geweest, betekent niet dat ik er actief mee aan de slag was. Waarom zijn er mensen die dat niet begrijpen?
 • De verschillende huidskleuren die je sommige emoticons kan geven… Why?! Wat is er mis met het standaard? Als we zo gaan beginnen, dan wil ik ook de kleur paars gaan terugzien in de volgende update…
 • De blauwe streepjes. Is de bevestiging dat je bericht is aangekomen niet genoeg? We worden nog allemaal super stalkers
 • Dat je het bericht kunt lezen, voordat je WhatsApp geopend hebt, worden de blauwe streepjes ook weer overbodig van. #Dikkefaal
 • Dat je bij één persoon van elk berichtje een ‘pling’ krijgt. Heel irritant als je mensen hebt die het leuk vinden om
  op
  deze
  manier
  te
  praten
 • Het niet kunnen toevoegen van je eigen emoticons. Of blijf ik teveel in het MSN tijdperk hangen?!
 • De melding om te moeten betalen voor deze app of de optie om voor iemand anders te betalen. Seriously?!

Er is ook een hoop goeds aan je hoor, WhatsApp, misschien laat ik dat ook nog wel weten.

Maak jij gebruik van deze app?

Follow
13 Responses
 • Laura
  september 20, 2015

  Stalken op Whatsapp is zo vervelend! Maar ik vind het ook raar als mensen het uit zetten.

 • Morgaine
  september 20, 2015

  Nu heb ik pas sinds een maandje ondertussen een moderne telefoon het eerst wat mijn dochter voor mij gedaan heeft is de waht’s app erop zetten, hahaha vervolgens werd ik in de familie app gegooid die we samen dus hebben en dat is wel leuk en makkelijk en het doet er niet toe voor ons wanneer je iets gezien hebt, we weten van elkaar dat we bezig zijn of onderweg, daarbij heb ik pre paid, dus mijn kring weet, als ik onderweg ben, moeten ze alsnog of smssen of gewoon bellen… wat ze wel kunnen zien als ik weer thuis ben natuurlijk en mijn mobiel de wifi weer heeft, hahaha

  Van de emotiocones snap ik juist weer wel juist, de meesten staan daar niet bij stil, maar ik dus wel oa, en ik ben dan wel blank, maar wel een mix van 2 culturen… Of je moet het zo bedoeld hebben dat gewoon allemaal geel zijn. Maar goed, het is fijn voor sommige mensen dat ze kunnen kiezen.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…The Versatile Blogger AwardMy Profile

 • robin
  september 20, 2015

  ik lees idd ook vaak berichten op het main screen en als ik geen zin om te antwoorden heb druk ik weg… je kan ook andere chats gewoon openen zonder dat diegene de blauwe vinkjes ziet XD
  robin onlangs geplaatst…Ask me AnythingMy Profile

 • Kiss & Make-up
  september 20, 2015

  Aan die emoticons in verschillende huidskleuren stoor ik me eigenlijk niet. Vond ‘t best slim toen ze dat voor ‘t eerst invoerden.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Beauty meets fashion | Using accessories to update a simple outfitMy Profile

 • bymarlayne
  september 20, 2015

  Ik maak altijd gebruik van whatsapp en ik kan niet meer zonder!
  bymarlayne onlangs geplaatst…PhotographyMy Profile

 • Sandra
  september 20, 2015

  Inmiddels weet iedereen in mijn omgeving dat ik reageer wanneer ik daar zin in heb, haha. Van dat blauwe vinkjes zeur gebeuren ben ik dus af! Verder heb ik ook uitgezet dat iemand kan zien wanneer ik voor het laatst actief ben geweest. Top! Verder hou ik van WhatsApp want het is gewoon super handig. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #30 | Diploma-uitreiking, 100e artikel en pizzabouwersMy Profile

 • Monique | WritingMonique
  september 20, 2015

  Ja. Ik lees berichtjes heel vaak voordat ik Whatsapp open. Veel simpeler en dan krijgen mensen ook die blauwe vinkjes niet, haha.
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…Pietje Bell. Deel 3&4My Profile

 • Elaintje
  september 20, 2015

  Over die huidskleuren heb ik laatst een post geschreven. Voor veel mensen gaat het om (h)erkenning. Het lijkt iets simpels voor jou, maar dat is het echt niet. Het doet iets met je zelfbeeld als je opgroeit in een wereld waarbij de optie van een andere dan de blanke huidskleur nauwelijks aanwezig is, terwijl je zelf geen blanke huidskleur hebt. Ik ben heel blij met deze optie van whatsapp.
  Elaintje onlangs geplaatst…TroetelWEEK #33: een promotie en een boel creativiteitMy Profile

 • Dina
  september 20, 2015

  Ah, blauwe vinkjes of niet, mensen zeuren toch als je niet binnen een dag reageert. :’)
  Dina onlangs geplaatst…Doe mij maar een paar geitenMy Profile

  • Angelique
   september 20, 2015

   Helaas, ik denk dat we er nooit vanaf komen!

 • debby
  september 20, 2015

  Oh en het middelvinger handje die is er niet dus dat klopt ook niet
  debby onlangs geplaatst…Make-up look met MineralogieMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge