Skip to main content

Hoewel ik veel bloggers de herfst zie (en vooral: lees) introduceren, ga ik heel tegendraads zijn. Ik ben er niet klaar voor om de warme zomermaanden achter me te laten. Kunnen we even terug spoelen? Het gaat allemaal onwijs snel, juist op de momenten waar ik erg van kon genieten. Genoeg andere redenen waarom de zomer niet voorbij mag zijn en die ga ik je vertellen!

  • De zon. Hoe rot mijn dag ook is, wanneer ik de zonnestralen zie werkt dat altijd positief op mijn humeur! Daarnaast ziet alles er dan ook een stuk vrolijker (positief effect van de hoeveelheid licht) uit.
  • De temperatuur. Oh, wat ben ik blij met de warme dagen! Ik heb dan echt een stuk minder pijn en ook een belangrijke: lekker de ramen open en naar buiten zonder een jas aan te hoeven trekken. Ja, daar kan ik echt van genieten.
  • Het vakantiegevoel, omdat je al snel even een ijsje gaat halen of een drankje gaat doen. Deze momenten van ontspanning zorgen ervoor dat ik een stuk relaxter mijn dag door kom.
  • Muziek aan, smoothie erbij en genieten van de tuin/buitenlucht/natuur. Een strandwandeling of een stuk lopen door het bos, ik ga het missen.
  • Ik kan de BBQ en alle andere heerlijke gerechten natuurlijk niet vergeten in dit lijstje.
  • Meer energie. Heeft dit echt meer woorden nodig? Ik heb veel meer zin om de dag te beginnen wanneer ik er ook daadwerkelijk energie voor heb.

Welk seizoen is jouw favoriet en waarom?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 11 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten