Ik moet jullie iets bekennen. Of nouja, bekennen is misschien niet het goede woord, ik moet jullie iets vertellen. Al een lange tijd loop ik met deze gedachtes rond en ik ben op het punt gekomen dat ik het niet meer voor mezelf kan houden.

Ik heb talenten: uitzonderlijke talenten welteverstaan. Van die talenten waarvan je denkt, jemig Angelique, hoe heb je dit al die tijd verborgen kunnen houden? Waarom schrijf je er niet over? Deel dit talent! Maar nee, deze talenten zijn nog niet aan bod geweest op mijn blog. Een reden voor dit geheim heb ik niet, maar ik ga het met je delen. Dit zijn talenten waar ik, als ik het zelf mag zeggen, vreselijk goed in ben.

  • Iets kwijt zijn wat ik twee tellen geleden nog heb gezien/vastgehouden. Dit is misschien wel mijn grootste talent; hier heb ik namelijk nooit voor hoeven oefenen. Ik pak mijn sleutels, leg ze even neer, kijk de andere kant op, ga weer terug naar de sleutels… Sleutels weg. Ja echt, zo goed ben ik. Gewoon he-le-maal foetsie.
  • Knoeien. Als ik alleen al naar het eten (of mijn beker thee, who am I kidding?!) kijk, dan knoei ik al. Ik durf zelfs te zeggen dat er iets mis is wanneer ik een dag niet knoei!
  • Het ene moment opgeruimd, het volgende moment een rommel. Nee, echt. Het ene moment lijkt alles uit de Ikea catalogus te komen en het volgende moment lijkt het alsof er een oorlog is geweest.
  • Alles moeilijker maken dan dat het is. Jep, waarom makkelijk doen als het moeilijk kan? Ik doe dit niet bewust hoor, het is een gave. Je kan het, of je kan het niet.
  • Moet ik dit nou wel kopen, of niet? Ja, dit is handig, laat ik dit kopen. Heb ik dit wel echt nodig? Laat ik het maar toch terug leggen. Nee, het is eigenlijk toch wel heel handig, ik pak het weer. Dit kan eindeloos door gaan.
  • Iets serieus brengen wat totaal niet serieus bedoeld is. Zoals dit stukje. :’)

Nou ben ik ook wel benieuwd:wat zijn jouw uitzonderlijke talenten?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten