Skip to main content

 

Ik moet jullie iets bekennen. Of nouja, bekennen is misschien niet het goede woord, ik moet jullie iets vertellen. Al een lange tijd loop ik met deze gedachtes rond en ik ben op het punt gekomen dat ik het niet meer voor mezelf kan houden.

Ik heb talenten: uitzonderlijke talenten welteverstaan. Van die talenten waarvan je denkt, jemig Angelique, hoe heb je dit al die tijd verborgen kunnen houden? Waarom schrijf je er niet over? Deel dit talent! Maar nee, deze talenten zijn nog niet aan bod geweest op mijn blog. Een reden voor dit geheim heb ik niet, maar ik ga het met je delen. Dit zijn talenten waar ik, als ik het zelf mag zeggen, vreselijk goed in ben.

 • Iets kwijt zijn wat ik twee tellen geleden nog heb gezien/vastgehouden. Dit is misschien wel mijn grootste talent; hier heb ik namelijk nooit voor hoeven oefenen. Ik pak mijn sleutels, leg ze even neer, kijk de andere kant op, ga weer terug naar de sleutels… Sleutels weg. Ja echt, zo goed ben ik. Gewoon he-le-maal foetsie.
 • Knoeien. Als ik alleen al naar het eten (of mijn beker thee, who am I kidding?!) kijk, dan knoei ik al. Ik durf zelfs te zeggen dat er iets mis is wanneer ik een dag niet knoei!
 • Het ene moment opgeruimd, het volgende moment een rommel. Nee, echt. Het ene moment lijkt alles uit de Ikea catalogus te komen en het volgende moment lijkt het alsof er een oorlog is geweest.
 • Alles moeilijker maken dan dat het is. Jep, waarom makkelijk doen als het moeilijk kan? Ik doe dit niet bewust hoor, het is een gave. Je kan het, of je kan het niet.
 • Moet ik dit nou wel kopen, of niet? Ja, dit is handig, laat ik dit kopen. Heb ik dit wel echt nodig? Laat ik het maar toch terug leggen. Nee, het is eigenlijk toch wel heel handig, ik pak het weer. Dit kan eindeloos door gaan.
 • Iets serieus brengen wat totaal niet serieus bedoeld is. Zoals dit stukje. :’)

Nou ben ik ook wel benieuwd:wat zijn jouw uitzonderlijke talenten?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

 • Cynthiiaa schreef:

  Haha, knoeien ben ik ook goed in! :’) Ik neem een slok, valt de helft voordat ik een slok kan nemen al op mijn shirt, heel mijn kin nat, echt geen klasse. HAHAH. Die laatste! Geweldig! Ik houd daar ook van, heel serieus doen en dan gewoon keihard diegene in de zeik nemen. Alhoewel het bij mij ook sarcasme is, haha! Leuk artikel, positief en humoristisch!

 • Rianne schreef:

  Haha leuk geschreven! Ik heb ook de gave om alles kwijt te raken, vooral mijn sleutels!

 • Jasmine schreef:

  Lol, dacht eerst: nou zeg wat een stoefer 😛 maar yep het is een talent om spullen zo snel kwijt te raken (Go team).

 • Els schreef:

  Wat een heerlijke artikel :-). Ik lig dubbel van het lachen! Je hebt inderdaad grootse talenten!

 • Saskia schreef:

  Hahaha prachtige talenten heb je. En een aantal ook herkenbaar zoals dingen kwijtraken 🙂

 • Vlijtig Liesje schreef:

  Ik ben steengoed in onheilsscenario’s bedenken en daar dan over piekeren.

 • Michelle schreef:

  hihi ik dacht nu komt het.. hihi
  Wat ik uitzonderlijk goed kan? Wakker liggen door te piekeren, heeft helemaal geen nut maar ik kan het wel erg goed. Alle scenario’s in mijn hoofd afspelen zonder dat er rede voor is.. en dat ene laatste puntje van jouw ken ik ook erg goed. Twijfelen of ik iets wel of niet zou kopen, een paar dagen erover nadenken en dan toch besluiten om het alsnog te kopen. En dan.. is het uitverkocht -.-‘ ja echt…

 • kim schreef:

  Hahaha, wat een leuk artikel! Ik raak ook alles snel kwijt. 🙂

 • Morgaine schreef:

  hahahahahahaha oh geweldig dit en ik denk ook best herkenbaar, op een andere wijze dan, probeer deze eens, dat is mijn talent:

  Je loopt naar de keuken om koffie in te schenken en je staat in de badkamer om je heen te kijken en je af te vragen wat je ook alweer ging doen. Dan bedenk je.. oh ja koffie! Ziet de wasmachine die klaar is, haalt hem toch maar even leeg, hangt hem op of in de droger nu alweer helaas…. je gaat weer zitten achter je laptop en bedenkt… ik zou wat gaan pakken, wat ook alweer…. oh ja de KOFFIE!

  Om vervolgens nog even af te slaan naar de slaapkamer, waarom weet je niet… gedachteloos om daar dan ineens te denken en zelfs hardop te zeggen… Suus! Je ging koffie pakken! hahahahaha

  Wat vind je van dit talent 😉

  X

 • Geweldig! Ik moest hierom lachen, en het is heel herkenbaar!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten