DSC_0214

Hier kun je lezen dat ik al twee keer ben getagged voor de liebster award, Morgaine wilde echter nog meer van me weten en tagde mij opnieuw voor deze tag. Thanks Morgaine, je hebt hele interessante vragen verzonnen! Vragen waarbij ik toch even mijn grijze massa moest laten kraken, maar hey, daar heb ik hem tenslotte voor! Op naar de antwoorden.

 • Hoe maak jij jouw dromen waar. Werk jij er actief aan? Of blijft het bij dromen.

Ik ben een echte dromer en ik moet eerlijk zeggen dat een droom lang alleen bij een droom blijft. Vaak blijf ik hangen in onzekerheid: Is dit wel zo’n slim idee?  Moet ik dit nu wel doen? Na een tijdje ben ik het zat en dan denk ik.. ik ga er gewoon voor! Dan kijk ik eerst wat ik ervoor nodig heb. Sparen? Contact leggen? Als ik ergens voor ga, wil ik het ook gelijk goed doen.

 • Een koophuis of een huurhuis en waarom?

Een huurhuis, omdat ik zelf niet zou kunnen klussen of niks zou kunnen repareren. Aangezien je dit bij een koophuis allemaal zelf moet doen (of regelen), lijkt huren mij een betere optie.

 • Als jij zou mogen emigreren naar waar ook ter wereld, waar zou je dan gaan wonen, werelddeel, plek of plaats misschien zelfs.

Een warm land, waar ik mooie architectuur kan vinden. Italië zou ik echt prachtig vinden, maar dan zou ik wel de taal moeten gaan leren. Ergens waar ze Engels spreken zou dan wat makkelijker zijn, misschien wel Australië? Ik wil nog zoveel van de wereld zien!

Reizen

 • Gelukkig zijn, kies jij daarvoor of vind jij dat het je overkomt.

Moeilijke vraag! Ik vind dat je zelf voor een deel voor geluk kunt kiezen, door een beroep te kiezen dat bij je past of dingen te doen die je leuk vindt om te doen. Toch zijn er dingen die je niet in eigen hand hebt en met deze zaken zou het je moeten overkomen. Wees tevreden met de kleine dingen en je zult gelukkig zijn, zoals ik geleerd heb van mijn opa.

 • Heb jij groene vingers?

Nee, ik heb echt geen groene vingers. Ik ben gek op bloemen en planten (niet allemaal overigens), maar vraag mij niet om iets ermee te doen… dat overleven ze niet.

 • Fiets jij veel of graag?

Dit ligt echt aan het weer, ik krijg veel last als het koud of vochtig is. Maar wanneer het zonnetje schijnt vind ik het altijd wel even lekker!

DSC_0120

 • Kook je zelf elke dag? Of ben je van de kant en klare maaltijden.

Ik kan me niks anders herinneren dan zelf elke dag koken. Kant en klaar was voor mijn moeder al een no go en dat heb ik echt van haar overgenomen. Als het even niet anders kan is het natuurlijk wel een optie, maar wij koken liever zelf en vers.

 • Wat heb jij nog nooit gedaan maar zou je wel graag willen doen.

Poeh, dat word een lange lijst! Ik ben al een tijd bezig met het ontwerp van een tattoo die ik wil laten zetten, een (verre) reis met een groep vrienden zou ik super tof vinden, meedoen in het proces van het geheel ontwerpen en inrichten van een woning lijkt me ook gaaf. Genoeg dingen die ik graag zou willen doen!

DSC_0226

 • Wat is jouw lievelingsbloem?

De hibiscus vind ik erg mooi, maar rozen vind ik ook prachtig. En laten we de orchidee ook niet vergeten!

 • Stel je krijgt je absolute droombaan aangeboden met een zeer goed salaris en alles erop en eraan, je kunt voortaan doen wat je wilt, maar… Er wordt van jou gevraagd om te stoppen met bloggen, zou jij dat doen?

Weer zo’n lastige vraag! Ik blog al zolang dat ik me niet meer kan voorstellen om het niet te doen. Maar mijn droombaan.. met alles erop en eraan én een zeer goed salaris. Maar laten we eerlijk zijn, ik ben een webdesigner en daar hoort gewoon bloggen bij. Ja, dan zou ik het wel doen. Dan ben ik binnen no time weer terug op het www!

 • Heb je nog een vraag aan mij, zo ja, vraag het en ik kom als ik er een antwoord op kan geven, deze geven aan jou.

Ik ben best wel benieuwd hoe je omgaat met teleurstellingen en de motivatie vind om door te gaan wanneer alles tegen (lijkt te) zitten?