Skip to main content

Untitled-1

Liek, waar ben je in hemelsnaam aan begonnen?! Was de gedachte die door mijn hoofd heen ging toen ik een fout maakte met het coderen van een nieuwe lay-out. Ik was zo goed op weg, en toen.. foutje, bedankt. Maar goed, dat is één voorbeeld van wat ik in de maand augustus heb gedaan. Gelukkig voor mij, jou én dit lijstje (feel the pressure?) heb ik nog meer dingen gedaan deze maand en dat waren de volgende zaken.

  • Verplichte afspraken als de fysio & de tandarts. Ongelooflijk hoe je het ineens druk kan hebben met dit soort afspraken, helemaal als je een afspraak hebt terwijl het mega druk op de weg is. Volgende keer maar anders proberen te plannen. #notetoself
  • Groentes kunnen eten uit eigen tuin! Hoewel ik totaal geen groene vingers heb, is het natuurlijk wel leuk om te zien dat je harde werk beloond word.
  • Ook in augustus heb ik veel kunnen wandelen. Ik vind het echt nog steeds heerlijk om even in de natuur te zijn en mijn hoofd leeg te maken.
  • Smoothies zijn er ook weer volop gemaakt!
  • ’s Nachts hebben we een aantal keren flinke regenbuien met onweer gehad. Dit vind Luna niet zo fijn en dan kruipt ze helemaal tegen me aan in bed. Vind ik wel gezellig eigenlijk!

DSC_0167

Weinig online

Vorige week zat ik er een beetje doorheen; school zou 24 augustus weer beginnen en ik voelde heel veel tegenzin om op gesprek te gaan. Ik heb het niet los kunnen laten dat ik geen stage heb kunnen vinden en hierdoor zat ik slecht in mijn vel. Wat moest ik nou zeggen? Ja, ik ben heel gemotiveerd, maar toch heb ik niks kunnen vinden? Op dat moment vond ik dat zo stom klinken. Als een malle heb ik toen een hele tijd gezocht naar nog meer bedrijven, en gezocht, en gezocht, en gezocht, tot ik in slaap viel. De volgende ochtend…

DSC_0177

Ziek

…voelde ik me echt hondsberoerd. Ik had een flinke keelontsteking en hoge koorts en ik wist, het komt er nu gewoon allemaal uit. De stress werd me teveel en mijn lichaam moest het kwijt, dus zat er niks anders op dan het rustig aan te doen. Zakdoekjes, keelsnoepjes, veel drinken en als het kon even wat lezen en verder was ik tijdelijk uitgeschakeld. Nog steeds ben ik flink aan het hoesten, maar van de koorts ben ik gelukkig af. En ja, school, ik pak het weer op & ik maak er het beste vam!

Hoe was jouw maand? Naar welk moment (of dag) kijk jij met een lach terug?

 

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten