Skip to main content

♥  Lunchen en bijkletsen met vriendinnen  ♥  Nieuwe aankopen  ♥  Na een paar herfstdagen eindelijk weer een zonnetje  ♥  De volgende reclame: Noem jij maar de 4 seizoenen op. Okay, lente, zomer, na zomer en lente. Ja, ik mag dit kindje wel  ♥  Muziekje opzetten  ♥  Spullen uitzoeken  ♥ Nieuwe theesmaken ♥ Zaken regelen zodat alles weer op gang komt ♥ Een nieuwe serie proberen ♥ Nog steeds lekker dagelijks aan het lezen ♥ Vers fruit ♥

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 5 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten