Skip to main content

Ik hou van de zomer en dat heeft Kim goed in de gaten gehad, want ik ben door haar getagged om de ‘I love summer tag’ in te vullen. Ik hoop dat we nog wat mooie zomerse dagen mogen krijgen, want ik ben eerlijk gezegd nog (lang) niet toe aan de herfst. Maar voor nu, niet naar buiten kijken en lees met mij mee over de zon, warmte, lekkere smoothies met ijsblokjes en nog veel meer zomerse must haves!

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Are you kiddin’ me? Ik kan toch niet kiezen tussen al die heerlijke ijsjes! Het ligt echt aan mijn bui welke mijn favoriet is, deze zomer is dat framboos en peer denk ik. Hoewel ik chocolade ook héél erg kan waarderen en tiramisu en… zo nog een heel lijstje.

Welke kledingstukken vind jij zomers onmisbaar?
Luchtige en makkelijke kleding! In combinatie met een leuk gekleurd sieraad, want ik heb niet zoveel kleur in mijn kleding.

Wat is je favoriete zomerse drankje?
Een lekkere cocktail, al heb ik nog geen favoriet. Een smoothie met zomers fruit en ijsblokjes, of gewoon een flesje water! Vooral als het behoorlijk warm is.

Wat is je lievelingsactiviteit zomers?
Poeh, dat is een moeilijke vraag, ik vind heel veel leuk! Gezellig met vriendinnen een drankje doen terwijl we van de zon genieten vind ik heel gezellig, lekker een boek lezen in de tuin, winkelen (wanneer het geen 30 graden is!), bezoek aan een park/bos/kinderboerderij. Een strandwandeling zou ik ook fijn vinden.

DSC_0121

Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Deze zomer is dat: BB cream, eyeliner, mascara en een bronzer. Soms wat oogschaduw als ik daar zin in had.

Wat is je favoriete zomerse liedje?
Hoewel mijn Ed Sheeran verslaving vrolijk door blijft gaan, heb ik onderstaande nummers ook vaak geluisterd.


Welk zomers gerecht eet je het liefst?
BBQ! Dat maakt mijn zomer echt compleet, zo gezellig vind ik dat ook. Maar een salade met feta vind ik ook lekker, stokbrood erbij en ik ben tevreden!

Wat is jouw ultieme zomer do it yourself?
Sinds dit jaar heb ik een eigen domein aangeschaft en ben ik bezig met het maken van mijn eigen WordPress themes, daar zitten een hele hoop verschillende DIY’s in en ik vind het nog steeds leuk om hiermee bezig te zijn.

Wat voor geurtje draag je zomers?
Only Desire, een bodymist van Victoria Secret. Lekker fris en zoet!

Welke plannen heb je voor de zomer?
Geen. Nee echt, ik had geen plannen voor deze zomer. Voor de zomerperiode voelde ik me onwijs rot over hoe het ging op mijn opleiding en daar heb ik ook wat gezondheidsklachten aan over gehouden (ik kan slecht tegen stress). Maar ik heb mij prima vermaakt met de uitjes die ik had en heb erg genoten van de zomerse dagen!

Deze tag geef ik door aan MichelleMorgaine en Kim! Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden.

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 11 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten