Ik kan gewoon niet geloven dat we alweer in de achtste maand zitten. 2015 is alweer flink over de helft en ik heb (nog steeds) het gevoel alsof ik nog niet heel lang geleden oud en nieuw heb gevierd. Of mijn verjaardag. Anyways, we zitten nou eenmaal aangekomen in augustus en dit is wat ik gedaan heb in de vakantiemaand Juli.

  • Ik heb fitness weer opgepakt, als extraatje om weer wat meer energie te krijgen. Elk begin is natuurlijk moeilijk, maar ik kom er wel weer. Nu het vakantie is heb ik daar alle ruimte voor.
  • Ik heb (voor mijn doen) lekker veel gelezen. Inmiddels heb ik het eerste boek van de reeks uitgelezen en ben ik ook alweer begonnen in het tweede boek. Heerlijk vind ik het om te lezen.
  • Gezellig lunchen met familie of vriendinnen. Zalm is een grote favoriet van mij!
  • Kijk nou wie me elke keer volgen wanneer ik op de bank hang. Soo cute ♥. Ik heb ook lekker veel episodes van Grimm gekeken wanneer het butt weer was. Helaas waren dat aardig wat dagen.
  • Deze mooie ketting is een nieuwe aankoop waar ik heel blij mee ben!

De rest van de foto’s kun je uiteraard vinden op mijn Instagram @AngeliqueSSL.

Wat waren jouw highlights van de afgelopen maand?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten