Skip to main content

Ik kan gewoon niet geloven dat we alweer in de achtste maand zitten. 2015 is alweer flink over de helft en ik heb (nog steeds) het gevoel alsof ik nog niet heel lang geleden oud en nieuw heb gevierd. Of mijn verjaardag. Anyways, we zitten nou eenmaal aangekomen in augustus en dit is wat ik gedaan heb in de vakantiemaand Juli.

 • Ik heb fitness weer opgepakt, als extraatje om weer wat meer energie te krijgen. Elk begin is natuurlijk moeilijk, maar ik kom er wel weer. Nu het vakantie is heb ik daar alle ruimte voor.
 • Ik heb (voor mijn doen) lekker veel gelezen. Inmiddels heb ik het eerste boek van de reeks uitgelezen en ben ik ook alweer begonnen in het tweede boek. Heerlijk vind ik het om te lezen.
 • Gezellig lunchen met familie of vriendinnen. Zalm is een grote favoriet van mij!
 • Kijk nou wie me elke keer volgen wanneer ik op de bank hang. Soo cute ♥. Ik heb ook lekker veel episodes van Grimm gekeken wanneer het butt weer was. Helaas waren dat aardig wat dagen.
 • Deze mooie ketting is een nieuwe aankoop waar ik heel blij mee ben!

De rest van de foto’s kun je uiteraard vinden op mijn Instagram @AngeliqueSSL.

Wat waren jouw highlights van de afgelopen maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

 • Rebecca schreef:

  Oeh jammie zalm, ook zeker een favoriet van mij!
  Goed dat je fitness weer hebt opgepakt, ik ben ook weer begonnen hihi
  poging 102

 • Jasmine schreef:

  Zoveel fijns in je leven, relaxen is the best! OMo gerookte zalm met verse kaas is the best!!

 • Michelle schreef:

  Fijne foto’s! De laatste tijd zit ik er ook weer aan te denken om een abonnement op de sportschool te nemen. Helaas is dat de vorige keer in het water gelopen door mijn rugklachten, toen mocht ik echt niet meer verder sporten. Ik weet het dus nog niet zeker..
  Wij hebben deze maand een paar hele mooie wandelingen gemaakt, ik heb een nieuwe lens voor mijn camera gekocht en ook waren wij twee maanden getrouwd! Verder heb ik veel geborduurd.

 • Elaintje schreef:

  Wat een schattige foto van je katten. Soms cute! En goed dat je bent gaan sporten. Moet ik ook binnenkort maar weer eens gaan doen.

 • Dina schreef:

  Wat een leuk overzichtje. Knap dat je sporten weer oppakt, in het begin is het altijd even lastig om vol te houden, maar je komt er wel weer! Mijn highlights van de afgelopen maand waren toch wel de paar dagen camping, buitenspelen en lezen.

 • Morgaine schreef:

  De maand juni is omgevlogen, prachtige ketting trouwens! Daar hou ik ook van, simpel en klein. Gewoon mooi!

  Mijn maand juli is best wel omgevlogen, mijn fysio therapeut was op vakantie, maar toen kreeg ik heel veel bezoek, nieuwe mensen over de vloer, bloggers met name, ontzettend leuk, mijn familie en ik ging naar mijn familie.

  Billy Elliot samen met mijn vriendin die ik al 40 jaar ken, en daarna de koperen bruiloft van mijn ouders, mijn werk en verder, gewoon lekker van alles en nog wat, ook gelezen en tv gekeken, ja ook…

  X

 • Grimm staat al langere tijd op mijn lijst om te gaan kijken! haha. Lijkt me zo’n leuke serie!

 • Els schreef:

  Goed dat je meer gaat fitnessen! Nu ik dit lees denk ik ook, shit, ik moet meer sporten ;-). Lief die poesjes :-).

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten