Skip to main content

Untitled-1Ik heb zomervakantie. Theoretisch gezien dan, want als ik eerlijk ben dan voelt deze vakantie niet echt als een (fijne) vakantie. Dit komt doordat ik al een heel onregelmatig ritme had. Dit vind ik echt niet fijn, maar als student heb je hier helaas wel mee te maken. Daarnaast maak ik mij ook nog regelmatig zorgen over het afronden van mijn opleiding. Proberen om van deze vrije tijd te genieten doe ik op de volgende manier.

  • Genieten van de warme zomerdagen!
  • Lekker (uit)eten, natuurlijk ook weer niet te vaak. Hallo vakantie kilo’s #doemaarniet!
  • Lezen, even helemaal in het verhaal zitten. Momenteel lees ik ‘the maze runner’ serie.
  • Kleuren voor volwassenen kan ook niet ontbreken.
  • Popcorn vraagt om een marathon aan films en/of series!
  • Kroelen met de katten. Al heb ik hier gewoon altijd tijd voor.
  • Winkelen!

Ontspanning1

Wandelen door het bos of een park. Naast dat het voor mijn vermoeidheid goed is om in beweging te blijven, vind ik dit ook ontspannend om te doen. Frisse lucht, natuur, de (laatste) zonnestralen en mijn gedachten die ik op een rijtje kan zetten. Ik heb dit dan ook al meerdere malen gedaan en ik vind het zeker fijn!

oNTSPANNING 2Langs een kinderboerderij gaan. Ter afwisseling, om de dieren te voeren of gewoon om oude herinneringen op te doen. Als kind was ik namelijk al-tijd bij de kinderboerderij te vinden, gek was ik van alle dieren! Zelfs met vriendjes en vriendinnetjes ging ik hier heem, om de dag vervolgens af te sluiten met een tosti of een lekker ijsje.

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 22 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten