Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Moodboard 005: De vakantie tot nu toe..

Untitled-1Ik heb zomervakantie. Theoretisch gezien dan, want als ik eerlijk ben dan voelt deze vakantie niet echt als een (fijne) vakantie. Dit komt doordat ik al een heel onregelmatig ritme had. Dit vind ik echt niet fijn, maar als student heb je hier helaas wel mee te maken. Daarnaast maak ik mij ook nog regelmatig zorgen over het afronden van mijn opleiding. Proberen om van deze vrije tijd te genieten doe ik op de volgende manier.

 • Genieten van de warme zomerdagen, met deze essentials.
 • Lekker (uit)eten, natuurlijk ook weer niet te vaak. Hallo vakantie kilo’s #doemaarniet!
 • Lezen, even helemaal in het verhaal zitten. Momenteel lees ik ‘the maze runner’ serie.
 • Kleuren voor volwassenen kan ook niet ontbreken.
 • Popcorn vraagt om een marathon aan films en/of series!
 • Kroelen met de katten. Al heb ik hier gewoon altijd tijd voor.
 • Winkelen!

Ontspanning1

Wandelen door het bos of een park. Naast dat het voor mijn vermoeidheid goed is om in beweging te blijven, vind ik dit ook ontspannend om te doen. Frisse lucht, natuur, de (laatste) zonnestralen en mijn gedachten die ik op een rijtje kan zetten. Ik heb dit dan ook al meerdere malen gedaan en ik vind het zeker fijn!

oNTSPANNING 2Langs een kinderboerderij gaan.Ter afwisseling, om de dieren te voeren of gewoon om oude herinneringen op te doen. Als kind was ik namelijk al-tijd bij de kinderboerderij te vinden, gek was ik van alle dieren! Zelfs met vriendjes en vriendinnetjes ging ik hier heem, om de dag vervolgens af te sluiten met een tosti of een lekker ijsje. Dat waren nog eens tijden.

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd?

Follow
22 Responses
 • sherry
  juli 26, 2015

  Join the studentenclub. Ik geniet ook niet van deze vakantie want ik heb geen vakantie. Ik loop namelijk stage deze zomer tot en met januari pffff.
  Nou heel veel sterkte toegewenst
  sherry onlangs geplaatst…Artdeco: Here comes the sun! Summer CollectionMy Profile

 • Kirsty
  juli 26, 2015

  Aahh herkenbaar dat je je toch nog wel zorgen maakt ook al heb je vakantie, daar heb ik ook een handje van. Ik probeer er toch ook zoveel mogelijk van te genieten, maar ik moet mijzelf soms echt even zeggen dat ik vakantie heb. Mooie foto’s trouwens, zo lief die geitjes! 🙂
  Kirsty onlangs geplaatst…Must-see films augustus 2015My Profile

 • Sandra
  juli 26, 2015

  Wat vervelend van dat onregelmatige ritme en dat je je zorgen maakt over het afronden van je studie. Ik hoop dat je het steeds beter los kan laten en je lekker kan genieten van je vrije tijd nu! Soms moet je de zorgen voor later gewoon laten nu. Lekker leuke dingen doen, maar zo te zien aan je lijstje lukt dat hartstikke goed!

 • Michaela
  juli 26, 2015

  Die foto’s zijn echt heel mooi! Probeer toch zoveel mogelijk te genieten van je vakantie en je zorgen even aan de kant te schuiven 😉
  Michaela onlangs geplaatst…Koppel reist de wereld rond en maakt jaloersmakende kiekjesMy Profile

 • Sas
  juli 25, 2015

  jammer dat je je ondertussen nog zorgen maakt. probeer zoveel mogelijk te genieten he?! Ziet er iniedergeval erg fijn uit al die natuurfoto’s
  Sas onlangs geplaatst…Een aantal nadelen (& vooroordelen) over het werken met kinderenMy Profile

 • Kim
  juli 25, 2015

  Jammer dat het niet echt als een fijne vakantie voelt Angelique! Wél heb je leuke foto’s bij elkaar gezocht :-)!
  Vandaag heb ik ook een beetje een baaldagje, maar die foto’s van de kinderboerderij doen me goed. Heerlijk hè om daar langs te gaan!
  Kim onlangs geplaatst…Kamer verbouwen: mijn inzichten.My Profile

  • Angelique
   juli 25, 2015

   Ja, echt heel fijn! Gewoon even lekker met de dieren bezig zijn.

 • Michelle
  juli 25, 2015

  Ik krijg nu zin om langs de kinderboerderij te gaan hihi. Nu ben ik wel heel verwend want er zit hier een kinderboerderij om de hoek! Leuke foto’s heb je gemaakt, volgens mij vermaak jij je wel 😉
  Michelle onlangs geplaatst…Stukje verderMy Profile

  • Angelique
   juli 25, 2015

   Met de camera in mijn hand weet ik inderdaad me wel te vermaken!

 • Kiss & Make-up
  juli 25, 2015

  Awww, lieve geitjes, zie ze glimlachen 🙂 Geniet nog van de vakantie!
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | Uriage Bariésun Brume SPF 20 + Bioderma Hydrabio Moisturizing Anti-UV Mist SPF 30My Profile

 • GIna
  juli 25, 2015

  Leuke foto’s! Ik hou echt van de zomer..shoppen, uiteten, ijsjes en naar het strand, love it!
  GIna onlangs geplaatst…On the beach ♥My Profile

 • Monique | WritingMonique
  juli 25, 2015

  Wat een mooie foto’s! Klinkt als een heerlijke ontspannen vakantie :). Dat kleurboek voor volwassenen is zo gaaf!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…DIY Sunny Side Up Eieren BoekenleggersMy Profile

 • Els
  juli 25, 2015

  Wat jammer dat je vakantie zo voelt. Blijf wel genieten he! :-).
  Els onlangs geplaatst…Shoplog juli: SevenbienMy Profile

 • Kimberly
  juli 25, 2015

  Ach wat een lieve foto’s heb je gemaakt bij de kinderboerderij!

 • debby
  juli 25, 2015

  Wat ziet dat eten er lekker uit zeg, zijn het wraps? Ik wandel het liefst of kijk bij slecht weer kijk ik een serie
  debby onlangs geplaatst…happiness #4My Profile

  • Angelique
   juli 25, 2015

   Dat zijn inderdaad wraps, die net uit de oven waren. Heerlijk vind ik ze!

 • Nina Simplynspecial
  juli 24, 2015

  Zo leuk om af en toe eens te kijken bij de kinderboerderij <3 Dieren zijn geweldig! Ik heb ook een weekje vrij, maar als vakantie voelt het niet. Zit druk in een verhuizing bleh haha. Geniet nog van je vakantie!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…10 x waarom mijn vriend de allerbeste isMy Profile

 • robin
  juli 24, 2015

  kinderboederijen zijn leuk! en wandelen door het park is ook heerlijk. geniet van je vrij dagen 🙂

 • Morgaine
  juli 24, 2015

  Ziet er toch heerlijk uit allemaal, maar als je niet echt weg bent, echt naar een andere plek en thuis bent nu, snap ik je wel.

  En wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd, hangt van de dag, het weer en mijn energie af, maar dat is best veel, het meest ultieme is een warme zomerse dag en dan een zwembad voor mij alleen, lol 😉 Of heerlijk in een rustige zee dobberen 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…VlinderenMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge