Untitled-1Ik heb zomervakantie. Theoretisch gezien dan, want als ik eerlijk ben dan voelt deze vakantie niet echt als een (fijne) vakantie. Dit komt doordat ik al een heel onregelmatig ritme had. Dit vind ik echt niet fijn, maar als student heb je hier helaas wel mee te maken. Daarnaast maak ik mij ook nog regelmatig zorgen over het afronden van mijn opleiding. Proberen om van deze vrije tijd te genieten doe ik op de volgende manier.

  • Genieten van de warme zomerdagen, met deze essentials.
  • Lekker (uit)eten, natuurlijk ook weer niet te vaak. Hallo vakantie kilo’s #doemaarniet!
  • Lezen, even helemaal in het verhaal zitten. Momenteel lees ik ‘the maze runner’ serie.
  • Kleuren voor volwassenen kan ook niet ontbreken.
  • Popcorn vraagt om een marathon aan films en/of series!
  • Kroelen met de katten. Al heb ik hier gewoon altijd tijd voor.
  • Winkelen!

Ontspanning1

Wandelen door het bos of een park. Naast dat het voor mijn vermoeidheid goed is om in beweging te blijven, vind ik dit ook ontspannend om te doen. Frisse lucht, natuur, de (laatste) zonnestralen en mijn gedachten die ik op een rijtje kan zetten. Ik heb dit dan ook al meerdere malen gedaan en ik vind het zeker fijn!

oNTSPANNING 2Langs een kinderboerderij gaan.Ter afwisseling, om de dieren te voeren of gewoon om oude herinneringen op te doen. Als kind was ik namelijk al-tijd bij de kinderboerderij te vinden, gek was ik van alle dieren! Zelfs met vriendjes en vriendinnetjes ging ik hier heem, om de dag vervolgens af te sluiten met een tosti of een lekker ijsje. Dat waren nog eens tijden.

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd?