Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dingen die ik me afvraag #3

DSC_0233

Ja ja, ik weet het. Ik heb al twee gevulde lijstjes (6 dingen die ik me afvraag en dingen die ik me afvraag #2), maar er is gewoon zoveel meer waar ik over na denk. Niet dagelijks natuurlijk, want mijn bovenkamer zit al aardig vol. Maar zo nu en dan, dan vraag ik me af.. hoe zit dit of dat nou? De laatste weken waren dat de volgende gedachtegangen..

 • Nou plof ik op de bank om lekker naar een goede serie of film te kijken en ben ik de eerste 20 minuten bezig om écht lekker te zitten (the struggle is REAL) en je raad het misschien al.. dan heb ik het eindelijk het punt bereikt dat ik lekker zit en dan kan ik óf niet bij de afstandsbediening óf ik moet plassen. Waarom?!
 • Over geld gesproken.. ál die problemen met bezuinigen en geen genoeg geld hebben. Hoe komt dat papiertje aan zijn waarde? Waarom printen we er niet gewoon een paar bij? En wie heeft het überhaupt verzonnen..
 • Waarom een gezonde maaltijd zoveel duurder is dan fastfood. Misschien handig om gezond eten wat aantrekkelijker voor de portemonnee te maken? Aangezien we toch ook niet kunnen rekenen op de zorg wanneer we niet meer door de deur heen passen. #Angeliqueheeftoplossingen
 • Als ik toch ook nog even over de zorg door mag gaan.. Hoe komen mensen zonder inlevingsvermogen, begrip en/of geduld aan een baan in deze sector? De zorg word er namelijk niet leuker op met dit soort mensen. Misschien toch maar meer in zorg investeren dan alles naar Griekenland sturen?
 • Beleg, of beter gezegd:De verpakking van het beleg dat half open word getrokken. Is dit een soort challenge ofzo? Hoe krijg ik mijn kipfilet heel de verpakking uit challenge? Maak gewoon de verpakking open op de manier zoals het hoort!

Told ya, ik vraag me veel af en een derde editie was zeker nodig!

Wat zijn dingen die jij je afvraagt?

Follow
17 Responses
 • sherry
  juli 26, 2015

  Zee herkenbaar stukje.
  sherry onlangs geplaatst…Artdeco: Here comes the sun! Summer CollectionMy Profile

 • Saskia
  juli 26, 2015

  Heel goed idee om meer in de zorg te investeren in plaats van in Griekenland!

 • Jasmine
  juli 24, 2015

  Tjah geld bijprinten zorgt voor devaluatie van de economie doordat er meer geld in omloop is, helaas, ik zou ook wel een persoonlijk printer willen 😀 Net als alle verpakkingen eigenlijk, krijg het daarna toch niet meer terug in. Hah, zeker van die afstandbediening – er zou eigenlijk tv bediening op spraak moeten komen ”Tv aan en zender.. ” wat dan ook wel een beetje eng zou zijn 😉
  Jasmine onlangs geplaatst…Food: Foodshots (Dinner Edition)My Profile

 • Claudia
  juli 20, 2015

  Wow echt struggles waar ik ook mee zit. Als ik om me heen kijk in de collegezaal, kan ik van sommigen niet voorstellen dat ze straks arts worden. En die stomme verpakkingen. Zouden de makers het zelf wel eens open maken?? Dan zouden ze erachter komen dat het onmogelijk is om in één keer het hele papiertje er af te trekken enzo..
  Claudia onlangs geplaatst…Oke, nu gaat het echt beginnen!My Profile

 • Morgaine
  juli 20, 2015

  Whaaaaaaaaaahahahahahaha ja van a tot z dingen die ik mij ook afvraag en hier net zo gebeuren en vooral het healthy food, waarom is patat en rotzooi uit de vriezer zo goedkoop, en dat weet je echt wel als je al jaren in de bijstand zit…. dat je normale groenten amper kunt bekostigen is gewoon te gek voor woorden en dan vraagt men zich af in deze crisis tijd, waarom mensen te dik zijn of worden…

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Pitbulls & ZwanenMy Profile

 • Ysanne
  juli 20, 2015

  Haha dit soort blogjes zijn altijd herkenbaar om te lezen. De struggle is real bij beleg verpakkingen, ik kan er niet tegen :’)
  Ysanne onlangs geplaatst…IN DE POCKET | DE FJÄLLRÄVEN RUGZAKMy Profile

 • Michelle
  juli 19, 2015

  En verpakkingen van koekjes, ik krijg dat ‘schaaltje’met koekjes dan nooit fatsoenlijk weer in zijn verpakking.. heel irritant! Tja en waarom fastfood toch zoveel goedkoper is, geen idee. Heel vervelend want zo is het soms toch best lastig om voor gezond te kiezen.
  Michelle onlangs geplaatst…Insta-Peek #3My Profile

 • Kirsty
  juli 19, 2015

  Leuk om te lezen! Ik snap ook niet dat gezond eten vaak veel duurder is dan ongezond eten, maar ik denk dat dat puur met marketing te maken heeft.
  Kirsty onlangs geplaatst…Repetto Eau FloraleMy Profile

 • Kiss & Make-up
  juli 19, 2015

  Dat gezond eten duurder is dan junk vind ik ook onbegrijpelijk, heel erg is dat.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Eight smoothie recipes that will keep you in the mood (and shape) for summerMy Profile

 • Ellen
  juli 19, 2015

  Oh ik snap dat van de verpakkingen van beleg! De verpakking wil nooit goed openen en dat is zo vervelend! Leuk artikel!

 • marjolein
  juli 19, 2015

  Zoo herkenbaar! Leuk artikel om te lezen x
  marjolein onlangs geplaatst…Schrijven Kreng!My Profile

 • Monique | WritingMonique
  juli 19, 2015

  Belegverpakkingen; ja ik snap je strijd! Ik heb het ook met vlaverpakkingen. Die openen dan en laten zo’n dun laagje papier achter? Waarom?
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…The Hidden Magic Of Walt Disney WorldMy Profile

 • Els
  juli 18, 2015

  Dat eerste punt herken ik heel goed, maar dat heb ik vooral met slapen :-). Lig ik goed, moet ik naar de WC. En waarom fastfood duurder is snap ik ook niet zo goed. Zeker niet in kantines op school of werk.
  Els onlangs geplaatst…Kleuren voor volwassenenMy Profile

 • Kimberly
  juli 18, 2015

  Ik moet ook altijd naar het toilet als ik net lekker zit!

 • Kelly
  juli 18, 2015

  Over het geld.. Kan ik me deels wel in vinden!
  Kelly onlangs geplaatst…Nachtmann Noblesse Whisky Set.My Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge