Skip to main content

DSC_0233

Ja ja, ik weet het. Ik heb al twee gevulde lijstjes (6 dingen die ik me afvraag en dingen die ik me afvraag #2), maar er is gewoon zoveel meer waar ik over na denk. Niet dagelijks natuurlijk, want mijn bovenkamer zit al aardig vol. Maar zo nu en dan, dan vraag ik me af.. hoe zit dit of dat nou? De laatste weken waren dat de volgende gedachtegangen..

  • Nou plof ik op de bank om lekker naar een goede serie of film te kijken en ben ik de eerste 20 minuten bezig om écht lekker te zitten (the struggle is REAL) en je raad het misschien al.. dan heb ik het eindelijk het punt bereikt dat ik lekker zit en dan kan ik óf niet bij de afstandsbediening óf ik moet plassen. Waarom?!
  • Over geld gesproken.. ál die problemen met bezuinigen en geen genoeg geld hebben. Hoe komt dat papiertje aan zijn waarde? Waarom printen we er niet gewoon een paar bij? En wie heeft het überhaupt verzonnen..
  • Waarom een gezonde maaltijd zoveel duurder is dan fastfood. Misschien handig om gezond eten wat aantrekkelijker voor de portemonnee te maken? Aangezien we toch ook niet kunnen rekenen op de zorg wanneer we niet meer door de deur heen passen. #Angeliqueheeftoplossingen
  • Als ik toch ook nog even over de zorg door mag gaan.. Hoe komen mensen zonder inlevingsvermogen, begrip en/of geduld aan een baan in deze sector? De zorg word er namelijk niet leuker op met dit soort mensen. Misschien toch maar meer in zorg investeren dan alles naar Griekenland sturen?
  • Beleg, of beter gezegd:De verpakking van het beleg dat half open word getrokken. Is dit een soort challenge ofzo? Hoe krijg ik mijn kipfilet heel de verpakking uit challenge? Maak gewoon de verpakking open op de manier zoals het hoort!

Told ya, ik vraag me veel af en een derde editie was zeker nodig!

Wat zijn dingen die jij je afvraagt?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 17 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten