Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

CineTalk: The Age of Adaline

Jaar – 2015 | Speelduur – 110 minuten | Genre – Drama / Romantiek | Blake Lively, Michiel Huisman en Harrison Ford

Adaline is een jonge vrouw die in de bloei van haar leven is. Wanneer ze onderweg is met haar auto, belandt ze met een lelijke val in het water. Ze raakt in een coma, maar wordt door de plotselinge inslag van een bliksemschicht weer tot leven gewekt. Sinds die dag word ze niet meer ouder en is ze onsterfelijk.

Hierdoor moet ze steeds opnieuw verhuizen en voelt ze zich erg eenzaam. Wanneer ze een man ontmoet waar ze het erg mee kan vinden, vind ze het moeilijk om weer te vertrekken.

Trailer


Op de een of andere manier had ik hoge verwachtingen bij de film; de trailer ziet er namelijk veelbelovend uit. Hoewel ik de goede manieren en ouderwetse trekjes van de film erg kan waarderen, vind ik het toch jammer dat het verhaal heel erg gericht is op het heden. Ik denk dat het verhaal zich teveel richt op één ding, terwijl het mooie van onsterfelijk zijn is dat je veel hebt kunnen doen. Het blijft een leuke film om gezien te hebben.

Deze film krijgt van mij
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Follow
6 Responses

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge