Skip to main content

Jaar – 2015 | Speelduur – 110 minuten | Genre – Drama / Romantiek | Blake Lively, Michiel Huisman en Harrison Ford

Adaline is een jonge vrouw die in de bloei van haar leven is. Wanneer ze onderweg is met haar auto, belandt ze met een lelijke val in het water. Ze raakt in een coma, maar wordt door de plotselinge inslag van een bliksemschicht weer tot leven gewekt. Sinds die dag word ze niet meer ouder en is ze onsterfelijk.

Hierdoor moet ze steeds opnieuw verhuizen en voelt ze zich erg eenzaam. Wanneer ze een man ontmoet waar ze het erg mee kan vinden, vind ze het moeilijk om weer te vertrekken.

Trailer


Op de een of andere manier had ik hoge verwachtingen bij de film; de trailer ziet er namelijk veelbelovend uit. Hoewel ik de goede manieren en ouderwetse trekjes van de film erg kan waarderen, vind ik het toch jammer dat het verhaal heel erg gericht is op het heden. Ik denk dat het verhaal zich teveel richt op één ding, terwijl het mooie van onsterfelijk zijn is dat je veel hebt kunnen doen. Het blijft een leuke film om gezien te hebben.

Deze film krijgt van mij
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten