Er zijn dingen die mijn dag zoveel beter maken dan het al is, niet alleen als ik een off dag heb. Ik probeer het beste uit elke dag te halen en te genieten van de kleine dingen. Dit lukt de ene dag beter dan de andere, vooral als ik me ergens zorgen over maak of wanneer iets me niet lekker zit vind ik dit lastig. Maar over het algemeen vind ik de volgende dingen echt een fijne toevoeging aan mijn dag.

  • Zonnig weer. Ja, ik bloei echt helemaal op in de lente/zomer. Mijn dag word een stukje beter wanneer ik zonnestralen zie en het hoeft dan niet eens extreem warm te zijn!
  • Een kopje thee. Gewoon lekker relaxed, onderuit gezakt op de bank of buiten genietend in de tuin, er past naar mijn mening al-tijd een kopje thee bij.
  • Een goede serie of film. Hier kan ik echt enorm van genieten! Ik probeer dit trouwens wel altijd laat in de middag of avond te doen, want de hele dag door vind ik een beetje teveel van het goede!
  • Muziek. Het liefst gewoon heel de dag door, zacht op de achtergrond en zo af en toe wat harder zodat ik lekker mee kan bleren. Radio of mijn eigen playlist, zolang er maar geluid is!
  • Een opgeruimd huis. Ik ben echt een enorme chaoot als het niet opgeruimd is. Nou hoeft het niet overdreven tot in de puntjes schoon en opgeruimd, maar ik vind het toch wel fijn als alles gewoon op zijn plek staat.

DSC_0004

  • Creatief bezig kunnen zijn, Dit kunnen echt zoveel verschillende dingen zijn. Bloggen, tekenen, schilderen, webdesign.. Ja, ook hier hou ik van.
  • Mensen om me heen die vrolijk zijn en ook van de dag genieten. Dit is toch ook wel even een geluksmomentje, anderen zo zien.
  • Een leuk praatje of een goed gesprek met familie/vrienden. Geef me een goed onderwerp en ik heb aardig wat spraakwater op.
  • Een goed boek. De laatste tijd lees ik voordat ik ga slapen en dit werkt echt super! Mijn eigen zorgen naast me neer leggen en even helemaal opgaan in het verhaal. Mijn favoriete genre blijft toch wel een thriller.
  • Mijn poezels! Omdat ze heel de dag willen knuffelen en me overal volgen waar ik kom.

En er zullen vast meerdere dingen op mijn lijstje komen en ook weer van mijn lijstje af gaan. Voor nu is dit een aardige lijst met dingen die mijn dag goed maken!

Wat maakt jouw dag (weer) een goede dag?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

17 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten