Skip to main content

Er zijn dingen die mijn dag zoveel beter maken dan het al is, niet alleen als ik een off dag heb. Ik probeer het beste uit elke dag te halen en te genieten van de kleine dingen. Dit lukt de ene dag beter dan de andere, vooral als ik me ergens zorgen over maak of wanneer iets me niet lekker zit vind ik dit lastig. Maar over het algemeen vind ik de volgende dingen echt een fijne toevoeging aan mijn dag.

 • Zonnig weer. Ja, ik bloei echt helemaal op in de lente/zomer. Mijn dag word een stukje beter wanneer ik zonnestralen zie en het hoeft dan niet eens extreem warm te zijn!
 • Een kopje thee. Gewoon lekker relaxed, onderuit gezakt op de bank of buiten genietend in de tuin, er past naar mijn mening al-tijd een kopje thee bij.
 • Een goede serie of film. Hier kan ik echt enorm van genieten! Ik probeer dit trouwens wel altijd laat in de middag of avond te doen, want de hele dag door vind ik een beetje teveel van het goede!
 • Muziek. Het liefst gewoon heel de dag door, zacht op de achtergrond en zo af en toe wat harder zodat ik lekker mee kan bleren. Radio of mijn eigen playlist, zolang er maar geluid is!
 • Een opgeruimd huis. Ik ben echt een enorme chaoot als het niet opgeruimd is. Nou hoeft het niet overdreven tot in de puntjes schoon en opgeruimd, maar ik vind het toch wel fijn als alles gewoon op zijn plek staat.

DSC_0004

 • Creatief bezig kunnen zijn, Dit kunnen echt zoveel verschillende dingen zijn. Bloggen, tekenen, schilderen, webdesign.. Ja, ook hier hou ik van.
 • Mensen om me heen die vrolijk zijn en ook van de dag genieten. Dit is toch ook wel even een geluksmomentje, anderen zo zien.
 • Een leuk praatje of een goed gesprek met familie/vrienden. Geef me een goed onderwerp en ik heb aardig wat spraakwater op.
 • Een goed boek. De laatste tijd lees ik voordat ik ga slapen en dit werkt echt super! Mijn eigen zorgen naast me neer leggen en even helemaal opgaan in het verhaal. Mijn favoriete genre blijft toch wel een thriller.
 • Mijn poezels! Omdat ze heel de dag willen knuffelen en me overal volgen waar ik kom.

En er zullen vast meerdere dingen op mijn lijstje komen en ook weer van mijn lijstje af gaan. Voor nu is dit een aardige lijst met dingen die mijn dag goed maken!

Wat maakt jouw dag (weer) een goede dag?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 17 Comments

 • Michaela schreef:

  Muziek maakt mij meestal super vrolijk! 😉

 • Michelle schreef:

  Momenteel heb ik ook weer wat minder fut, komt denk ik door de wisselende temperaturen.. Hier kan ik soms erg slecht tegen. Het water komt nu met bakken uit de lucht, terwijl het 3 dagen terug nog 27 graden was.. Gelukkig zou het zonnetje zich deze week weer laten zien, ik kan dan altijd merken dat ik dan beter in mijn vel zit. Op deze dagen zijn mijn dieren, een leuke serie, bloggen en de mooie kleuren in mijn borduurwerk mijn oppeppers.

  • Angelique schreef:

   Daar heb ik inderdaad ook erg veel last van, door het warme weer bloei ik helemaal op, maar met een dag regen tussendoor ben ik weer terug bij af. Ik hoop ook echt dat het deze week weer wat warmer word met een zonnetje. Zou fijn zijn!

 • debby schreef:

  Wat een leuke en mooie en dankbare lijst. Ik word blij van goed weer, blije mensen en mijn huisdieren. Lekker eten doet het ook altijd goed bij mij 🙂

 • Heerlijk lijsje! Ik kan echt niet zonder muziek!

 • marjolein schreef:

  Fijn artikel, wordt er helemaal vrolijk van!! x

 • Jasmine schreef:

  Alles hetzelfde 🙂 vooral mooi weer, uitslapen en lekker eten/drinken. Heb je dat trouwens zelf geschilderd?! In ieder geval ziet het er heel mooi uit, zeer sterke kleuren!

 • GIna schreef:

  Fijn lijstje! Een warme thee met muziek en dan in bad zitten is voor mij echt relaxen, maar een opgeruimd huis is voor mij ook vaak een opgeruimd hoofd! 😉

 • kim schreef:

  In veel dingen kan ik me vinden! Zoals muziek en een goede serie.. leuk artikel!

 • Els schreef:

  Wat een heerlijk lijstje. Ik hou ervan dat het opgeruimd is, maar helaas soms geen zin om te beginnen met opruimen.

 • Irma schreef:

  Wat een heerlijk positief rijtje! Zulke dingen lezen maakt mijn dag dan juist weer vaak goed, haha.

 • Kirsty schreef:

  Mooi lijstje! Ik ben ook gek op thee en op lezen, ik combineer dat ook eigenlijk altijd <3

 • Morgaine schreef:

  Ik vind jouw schilderij werkelijk waar een topstuk! Prachtig!

  Een fijn lijstje en wat maakt mijn dag eventueel weer beter, als ik een lief berichtje krijg zomaar uit het niets van mijn 1 van mijn familie leden, of mijn beste vriend die even binnen komt vallen, of als ik zelf even de fiets op stap om gewoon een stukje te gaan fietsen.

  Lekker eten kan ook een geluksmomentje zijn, het genieten ervan, en ja mijn Picasso haalt mij altijd direct uit een dip als hij weer met zijn zebra aan komt slepen, hahaha

  X

 • Dina schreef:

  Wat een mooi schilderijtje! Leuke dingen allemaal trouwens. Ik bloei ook altijd op van mooi weer en een kop thee om te ontspannen is inderdaad ook heel fijn. Ach, eigenlijk vind ik je hele lijstje fijn.

 • Elaintje schreef:

  Wat een fijn lijstje. Ik word ook altijd heel blij van mijn katten!

 • Eline schreef:

  Leuk om te lezen! Een opgeruimd huis vind ik zelf ook heel erg fijn.

 • Kimberly schreef:

  Muziek inderdaad, kan niet zonder!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten