♡ Twee katten die me overal volgen ♡ Bloemen die mooi open zijn ♡ Elke bloem minstens 5x op de foto zetten (en dan meerdere mooie foto’s hebben en niet kunnen kiezen) ♡ Heerlijk zonnig weer ♡ Gezellig barbecueën ♡ Heel de dag buiten hangen met m’n tablet en een koud drankje ♡ #projectafstuderen lijkt nu echt te beginnen ♡ Een nieuwe serie verslaving genaamd Grimm ♡ Ijsklontjes ♡ Even de Sims weer spelen ♡ We krijgen dan toch eindelijk tomaten aan onze plant ♡ Tickets gekocht voor twee concerten ♡ Heerlijk lezen voor het slapen gaan ♡ Onweersbuien zodat het weer iets ging afkoelen ♡ Begrepen worden ♡

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

13 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten