Twee katten die me overal volgen ♥ Bloemen die mooi open zijn ♥ Elke bloem minstens 5x op de foto zetten ♥ Heerlijk zonnig weer ♥ Gezellig barbecuen ♥ Heel de dag buiten hangen met m’n tablet en een koud drankje ♥ #projectafstuderen lijkt nu echt te beginnen ♥ Een nieuwe serie verslaving genaamd grimm ♥ Ijsklontjes ♥ Even de sims weer spelen ♥ We krijgen dan toch eindelijk tomaten aan onze plant ♥ Tickets gekocht voor twee concerten ♥ Heerlijk lezen voor het slapen gaan ♥ Onweersbuien zodat het weer iets ging afkoelen ♥ Begrepen worden

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

13 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten