Skip to main content

♡  Twee katten die me overal volgen    ♡   Bloemen die mooi open zijn   ♡   Elke bloem minstens 5x op de foto zetten (en dan meerdere mooie foto’s hebben en niet kunnen kiezen)  ♡   Heerlijk zonnig weer ♡   Gezellig barbecueën  ♡   Heel de dag buiten hangen met m’n tablet en een koud drankje  ♡ #projectafstuderen lijkt nu echt te beginnen  ♡   Een nieuwe serie verslaving genaamd Grimm  ♡ Ijsklontjes  ♡   Even de Sims weer spelen  ♡   We krijgen dan toch eindelijk tomaten aan onze plant  ♡ Tickets gekocht voor twee concerten  ♡   Heerlijk lezen voor het slapen gaan  ♡   Onweersbuien zodat het weer iets ging afkoelen  ♡   Begrepen worden  ♡

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 13 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten