blog

Het is zomer en het is HOT! Er komen nog vele warme, zomerse dagen aan waarvan we kunnen gaan genieten (of proberen te genieten als je dit wel erg warm vind! I know the feelining). Bij een relaxed zomers dagje horen de volgende producten:

blog2

 

  • Zonnebrandcrème! Het is heel belangrijk om je beschermen tegen de zon. Ik weet het, je leest het overal en iedereen zegt het ook tegen je.. en hoe vervelend ik het ook vind, het is beter dan verbranden, right?
  • Deodorant. En misschien wel wat vaker dan normaal?
  • Water, veel water. Ik drink het normaal al verspreid over de dag, maar nu drink ik echt een stuk meer. In een flinke fles van 500ml, want hey, ik geef het toe, ik heb geen puf om om de haverklap op te staan!
  • Droogshampoo en een haarelastiekje. Mijn lok is nu in no time weer vet en dat los ik op met een droogshampoo, werkt prima! En met deze temperaturen gaat mijn haar natuurlijk gewoon in een paardenstaart of knot.
  • Lippenbalsem, gezichtscreme en handcreme. Om alle droge plekjes te verminderen. En het ruikt lekker, dat is zeker een pluspuntje.
  • Wat mascara en een bodysplash. Parfum hoef je met de zon en deze warmte niet te proberen & de rest van de make-up smelt toch van mijn gezicht af. En het enige wat er nu van mij hoeft te smelten zijn de waterijsjes!
  • En als laatste de zonnebril en iets om te lezen. In mijn geval de psychologie magazine.

Wat zijn jouw essentials op een zomerse dag?